yişnede alacan vx80 toyota bu işteict3055' Alıntı:Koptum ;D ;D ;D
Vallah helal olsun. Zaten pajero'nun iyi olduğunu biliyoruz,
Kimse disco ile VX80'i bağlayam demiyor zaten.
Pajero ile çekersen. Ve o videoyu buraya koyarsan;
Pajeroların fiyatı 5 bin artar, VX80'ler 5 bin düşer ;D ;D ;D
Çok pahalandılar bu ara, şunların fiyatını düşürüverde bizde alalım aradan birer tane VX ;D
tşk ederim özcan sağolörnek1' Alıntı:Ekrem maşallah araç şekillenmiş.....
abi sağol tşk ederim ts filamasını araziye çıkarken takıcam artıkpresso' Alıntı:ekrem çok yakışıklı olmuş allah nazardan saklasın ama flamayı göremedim TS
evet önden mesafe var arkada pek yok ama tavana deymiyor sepetin malzemesi baya kalın çünki 3 milim boşluk var üzerine çıkıyorum tavana basmıyor sıkıntı yok yanischweps' Alıntı:Güzel olmuş araç, ellerinize sağlık.
Vinci iyi gizlemişsiniz. Paylaşım için teşekkürler.
Tavan sepetini tutturduğunuz barlar, standart olarak satılanlardan sanırım. Bende de var ve bilhassa arkadaki tavan sacına çok yakın kalıyor.
Sepet yüklendiğinde tavanı ezmesin.
önemli değil tansu sağlık olsun senin aracıda yapalım ayıp ettin lastikleride takıcam bi kaç iş daha var onlarda bitsin öyletansu79' Alıntı:Valla çok güzel oldu araç Ekrem, 33lük silverstonları tak da, bide öyle boy fotorafı çek tam olsun. senin şnorkel işini ayarlayamadık ama artık oda sonra olsun. Darısı benim pajeroya, vinç, sepet, şnorkel vs..
dede gerek yok 35 e 33 tam ideal bakarsın üç beş sene sonra kupayı kmple alırım yukarı 37 takarım ;D ;Dpatrol116' Alıntı:takmadın şuna 35 efsane tam olsun
teşekkürlerTEKER.TİC' Alıntı:Maşallah güzel olmuş kazasız belasız