Ynt: Pajero 3500 Yükseltme İnegöl
teşekkürleraltunsu53' Alıntı:takip gayet guzel olmuşlar
teşekkürleraltunsu53' Alıntı:takip gayet guzel olmuşlar
almanyalı' Alıntı:vallaha duble olmuş ellerinize saglık ayakta alkışlıyoruz lakin pajeronun saglamlıgını lada yı cekerken ladayı parcaladıgından belli o taksiyi de tankla mı duman ettin TANK=PAJERO DANGERRRR ;D ;D ;D dedenin elleri dert görmesin
sabırla bekliyorum o günü benim araç bitince daha bitmedi. ;D ;Dict3055' Alıntı:Kürşad abi ikisinide kullandı.
O söylesin doğruyu???
Yada başka bir fikir ikinizinde aracı bitmek üzere. Bitince bağlayın arka arkaya bir çayırda.
Raund'u videoya çekin bize de izletin
Bizde öğrenelim hangisi daha güçlü ve sağlam
RAİDER' Alıntı:sabırla bekliyorum o günü benim araç bitince daha bitmedi. ;D ;D
vicdansız aracın neyi biticek yükseltme kitini taktın lastik taktın şnorkellemi çekecen bennide bitsin diyorsun illede soba borusu lazım çekişmem dersen yüzlük pimaş boru takarız ayıp ettin ;D ;DRAİDER' Alıntı:sabırla bekliyorum o günü benim araç bitince daha bitmedi. ;D ;D
adaeada' Alıntı:vicdansız aracın neyi biticek yükseltme kitini taktın lastik taktın şnorkellemi çekecen bennide bitsin diyorsun illede soba borusu lazım çekişmem dersen yüzlük pimaş boru takarız ayıp ettin ;D ;D
;D ;D iyi fikir vx lerin fiyatını düşüreyim benict3055' Alıntı:Koptum ;D ;D ;D
Vallah helal olsun. Zaten pajero'nun iyi olduğunu biliyoruz,
Kimse disco ile VX80'i bağlayam demiyor zaten.
Pajero ile çekersen. Ve o videoyu buraya koyarsan;
Pajeroların fiyatı 5 bin artar, VX80'ler 5 bin düşer ;D ;D ;D
Çok pahalandılar bu ara, şunların fiyatını düşürüverde bizde alalım aradan birer tane VX ;D
adaeada' Alıntı:;D ;D iyi fikir vx lerin fiyatını düşüreyim ben
fena fikir değil kırmızı boyatırızict3055' Alıntı:Bu arada süper olmuş son hali;
Şahsi fikrim ay yıldız kırmızı olsaydı daha güzel olurdu, Aracında Mitsubishi amplemide kırmızı renk cümbüşüde olmaz...