Ynt: Pajero 3500 Yükseltme İnegöl
tşk ederim burak beybacarmobil' Alıntı:kolay gelsin Ekrem bey
tşk ederim burak beybacarmobil' Alıntı:kolay gelsin Ekrem bey
kopya he ah ulen sana kim verdi o akılları ;D alırım anahtarını bak ;D dinlemem ben vx 80 180 falan bilirsinRAİDER' Alıntı:kopya var sanki bu işte ;D ;D ;D ;D
adaeada' Alıntı:kopya he ah ulen sana kim verdi o akılları ;D alırım anahtarını bak ;D dinlemem ben vx 80 180 falan bilirsin
ulen bizim oğlan kızdırma beni dün bi opeli ezim görmeden senide görmessem çiğneye bilirim ;D ;D ;D ;D ;D ;D
RAİDER' Alıntı:;D ;D ;D insan değilsin arabayı perte çıkaracaktın az kaldıadaeada' Alıntı:kopya he ah ulen sana kim verdi o akılları ;D alırım anahtarını bak ;D dinlemem ben vx 80 180 falan bilirsin
ulen bizim oğlan kızdırma beni dün bi opeli ezim görmeden senide görmessem çiğneye bilirim ;D ;D ;D ;D ;D ;D
biz hızlıyım olum senin gibi kağnı arabası değil dedenin adı dede kendisi maşallah fırtına ;DRAİDER' Alıntı:yürü be koçum kim tutar seni
bilader nette çene yapmıyalım arazide icraat görelim ;D ;DRAİDER' Alıntı:ekrem kardeş şnorkel arıyormuşsun ben buldum tenekeci memet istediğin ölçüde yapar istersen 4 metre yaptırırım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
malesef vinç aşağıda gizlemek istediğimiz için öyle oldu tek yer orada ve kıtı kıtına sığıyor üstte çok çirkin duracak diye bu şekil yaptık ve orjinal tanponu sökmedik aracın arazi lastikleri 33" silverstone exterem artık kaldığı batakta vinci bir şekilde çıkartıp kullanıcaz ;D montaj işleri bitti resimleri yüklicem en kısa zamanda lastiklerle birlikte ilginize çok tşkict3055' Alıntı:Forumda hiç Pajero modifikasyonu yoktu. Çok iyi olmuş bu paylaşım, ayrıca tüm detayları görüntülemişsiniz...
Bu arada vinç çok alçakta kalmış gibi geliyor. Zaten bu araç bu lastiklerle ancak derin su geçişleri ve bataklık gibi yerlerde vinçleme ihtiyacı duyacak o zamanda bu kadar altta çalışma zor olabilir ama yinede deneyip görmek lazım...
Neyse tekrar kolay gelsin, gelişmeleri bekliyoruz
mdr' Alıntı:Kavgada söylenmez valla.. ;D ;D ;D