murtazaamca
Yeni Üye
Ynt: PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi??
para tuzağı değilde ticari bir kaygı desek
para tuzağı değilde ticari bir kaygı desek
murtazaamca' Alıntı:para tuzağı değilde ticari bir kaygı desek
fibonacci' Alıntı:Arkadaşlar hepinize merhaba.
Öncelikle aranıza geç katıldım biraz ama olsun burdaki herkes benden bilgili olduğu için sizin fikirleriniz benim için çok önemli yardım edersiniz sevinirim...
geçtiğimiz yaz KAŞ ta bi deneme dalışı gerçekleştirdim ve daha suyun altındayken bu işi ciddi bi şekilde ileriye taşımaya karar verdim.sanırım bunu yapmak için bi sertifika programı seçip sonuna kadar aynı programda gitmek mantıklı geldi ve araştırdığım kadarıyla PADİ olacağını duşunuyorum bununda.
Başıma şoyle bi olay geldi : deneme dalışı yaparken 2 metre aşağıda gözüme inanılmaz derecede acı veren bi ağrı saplandı sanki gözüm yerinden çıkacaktı,apar topar yukarı çıktık.dedim hocam boyle boyle.. kulak açma haraketini çok daha kuvvetli bi şekilde yap dedi bana
bişey olmaz.tekrar daldık tekrar bende bi ağrı tekrar kulak açma haraketini yapıyorum kuvvetli bi şekilde.bu olay yaklaşık 4 kere tekrarlandı.kulağımda bi problem yok bu arada.
yıllardır hayalini kurduğum dalma resmen bana bi eziyete donuştu..İstanbula geldiğimde araştırdım ki grip ten dolayı sinüslerimin dolu olduğu ve beni öyle daldırmamaları gerekiyomuş.çunku 1 gun oncede yamaç paraşütü yaparkende başıma aynısı geldi gozume bi ağrı saplandı.sanırım basınç farkından oldu.bunuda hocaya anlatmıştım.
şimdi bile acaba dalarken yine aynı şey başıma gelirmi diye korkuyorum.çunku inanılmaz bi ağrıydı.resmen dalışı tam yaşıyamadım.
sanırım kurstan once hoca faktörü var ama ben nerden bilebilirim ki kim nasıl hoca ?