soap company
Ana Kamp
Ynt: p38 satın aldım ancak !!!
Arabadan memnun olmamak neredeyse imkansız
Yavaş manevralarda öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım ben. Normal olduğunu da zannetmiyorum. Bir baktırırsanız yararınıza olur diye düşünüyorum.
Hız sabitleyici sorunununda çözümü ( başka bir yerde değilse tabi) kolay aslında. Ön kaputu açtığınızda sol üst tarafta hız sabitleyiciyi göreceksiniz. Büyük ihtimal hortumlar yıpranmıştır. Herhangi bir hortumcudan aynılarını bulabilirsiniz.
YARIMGEZEN' Alıntı:Sanırsam benden bahsediyorsunuz
Şuanda önemli bir sorunum yok, gayet rahat bir şekilde kullanıyorum arabamı çok ta memnunum...
Yavaş manevralarda direksiyonu sağa sola kırdığımda çat çut sesler geliyor ancak land rover konusunda borusandan sonra gelen servisin söylediği bu araçların hepsinden bu sesin geldiği ve normal olduğu..
Şu anda kayda değer bir sorunum yok.
ancak hız sabitleyicisi baten çalışıyor bazen çalışmıyor ama onunlada uğraşmaya fırsat bulamıyorum.
Arabadan memnun olmamak neredeyse imkansız
Yavaş manevralarda öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım ben. Normal olduğunu da zannetmiyorum. Bir baktırırsanız yararınıza olur diye düşünüyorum.
Hız sabitleyici sorunununda çözümü ( başka bir yerde değilse tabi) kolay aslında. Ön kaputu açtığınızda sol üst tarafta hız sabitleyiciyi göreceksiniz. Büyük ihtimal hortumlar yıpranmıştır. Herhangi bir hortumcudan aynılarını bulabilirsiniz.