Özel Harekat Defenderleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 23burhan23 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,056

23burhan23

Ana Kamp
Yer
merkez/elazığ
arkadaşlar özel harekat defenderlerini satıp hangi araçları alıyorlar. Bilgisi olan varmı.Bundan 10-15 yıL sonrada özel harekattan araç ala bilecekmiyiz.

Etiketler

Ynt: Özel Harekat Defenderleri

ne güzel benim yaş 40 a dayanınca ihalelerde daha modern makinalar olacak yani :smiley: :smiley: çok değil altı üstü 21 sene var :D :D :D

teşekkür ederim Tarık Abi inşallah alırız.. bu ara defender ve suzuki arasında gidip geliyoruz :smiley: sınavlarım bitsin öncelikle bakarız artık hangisi olursa

Faruk kardeşim aslında şanslısın 2012 yılında yeni kasa defender çıkacak diye bir dedikodu var bakalım belkide yeni defenderleri beğenmeyebiliriz 20 yıl sonra yine aynı kasa defendere biinmek bence şanslısın demek oluyor :smiley:

:smiley: :smiley: 2012 yılı güzel bir yıl :D :D :D üniversitede 2. yılımda olurum :smiley:) şimdi alamasak bile o zaman hak etmiş olurum :D :D :D

23burhan23' Alıntı:
arkadaşlar özel harekat defenderlerini satıp hangi araçları alıyorlar. Bilgisi olan varmı.Bundan 10-15 yıL sonrada özel harekattan araç ala bilecekmiyiz.
TABIIKI DEFENDER ALIYO ;)

Ben rica etsem ömrüm yetmezse birisi bana öbür tarafa gittiğimde ihale şartnamesini fakslayabilirmi ?

turkcanm' Alıntı:

Uploaded with ImageShack.us

Satsam mı toplasam mı bilemedim
Motoru guzelse 120ps -130ps yada puma ise hemen topla ama ozel Harekat benzinlidir diesel digil !!! ikinci arabansa uyar ama sirf bunu benzinli kullanirsan senin maddi durumuna kalir.
Birtane iyi motor diesel bul topla pisman olasin ;))

JOSHUA9' Alıntı:
Motoru guzelse 120ps -130ps yada puma ise hemen topla ama ozel Harekat benzinlidir diesel digil !!! ikinci arabansa uyar ama sirf bunu benzinli kullanirsan senin maddi durumuna kalir.
Birtane iyi motor diesel bul topla pisman olasin ;))
Slm
Güzel araba diri duruyor hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.
Peki satmak istersen ne istiyorsun araca

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR