bayzero
Kamp II
Değerli üyeler birkaç gündür sizlerden duyduklarım ve araştırdıklarım neticesinde kafamda bir şeyler şekillenmeye başladı. Şu anda Jeep KJ 3.7L Lpg'li araçlara bakmaya başladım. Dediğim gibi Ankara trafiğini de göz önünde bulundurunca yakıt benim için makul seviyelerde bu araç için. Yine de biraz araştırınca şehir içi LPG yakıt tüketimi değerleri kafamı karıştırsa da (15 diyen de var 24 diyen de ) ortalama olarak 18-19-20 Lt olarak düşünüyorum ve bu hobi zevk yaşam tarzı artık nasıl ifade edersek bu değerlerden aşağı maalesef çok mümkün görünmüyor. Ayrıca daha önce bu aracı kullanmış olmam ölçüleri vs gibi özellikleri ile kafama yatmasını sağladı. 2003 veya 2004 model bir 3.7L KJ sizce nasıl olur. Haftaiçi işe gidiş hafta sonları da başlangıçta doğa gezileri belki hafif bile sayılmayacak off-road için kullanmak istiyorum. Belki daha sonra birkaç ekleme ile biraz daha zorlarım. son olarak ikinci el sitelerinde 42000TL ile 60000TL bandında bu araçlardan buldum. Ucuz olması tabiki tercih sebebi ancak bu araçlar özelinde nelere dikkat etmeliyim.
Şimdiden değerli vaktiniz için teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Vergisi yüksek değl mi?