nasıl bir basamak bu bahsettiğiniz neyi değiştirir ki 120 km üzeri sürate girer bana göre ve o işin araçları farklı bir basamakla araç sürat yapar yol tutar savrulmaz hale gelir mi hangi mercedes bmw honda vb... basamakla yol tutuşu sağlamıştır ???
nasıl bir basamak bu bahsettiğiniz neyi değiştirir ki 120 km üzeri sürate girer bana göre ve o işin araçları farklı bir basamakla araç sürat yapar yol tutar savrulmaz hale gelir mi hangi mercedes bmw honda vb... basamakla yol tutuşu sağlamıştı
Cheesy Cheesy
araç ileri doğru giderken hava önden alttan ve üstten arkaya doğru akıyo
belki basamaklar racing motorcuların yere değme anı için korumalı olan takviyeli dizliklerin işlevinide görebilir.
İlaveten helezonları da kestirip, 20 inch incecik yanaklı lastikler takılacak, arkaya blmem kaç bin vatlık bir ses sistemi, camlara simsiyah filimler, aracın muhtelif yerlerine NOS felan yazan abuk subuk çıkartmalar, göğüslük üzerine bir sürü gösterge, aracın altına neon ışıklar, içine pembe - mor renkli ledler, ön ve arka cam içine tüylü peluş kumaş döşeme, tavana spoıler, kaput üstüne çakma hava emiş girişi, tavana çakma şipidak, eksoza çift çıkışlı abart eksoz bir de son ses çıstak çıstak müziği açtın mı İşte Otobancı dastır....tyt.fan' Alıntı:araç ileri doğru giderken hava önden alttan ve üstten arkaya doğru akıyo.nascar araçları gibi aracın dört bir yanını spolier ve etekle sarmalar o basamağıda arkaya enlemesine yerleştirisiniz.gitt gibi bi ucube 4x4x4 ünüz olur.belki basamaklar racing motorcuların yere değme anı için korumalı olan takviyeli dizliklerin işlevinide görebilir.sağa yatmada sağ basamak önce yere değer mesela.belkide kastedilen akerdion gibi açılıp genleşebilen bi merdivendir.
softdevel' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
Benim Duster öncesi bir Lagunam(Laguna I, 97 model) vardı. Otobanda saatte 150km falan yapardım, bu hızla virajlarda bile tek elle direksiyonu tutarak (kabul ediyorum, bu örnek bir davranış değil ama rahatlık açısından söylüyorum) sollama bile yapardım.
Dusterımı kullanırken yüksek bir hıza çıktığımda, sanki araba rüzgardan sağa sola kayıyor gibi geliyor bana. yani sürekli kendimi arabayı yolda düz tutmaya çalışıyorken buluyorum. düz yolda yüksek hızda gitmek bile zor olabiliyor bazen.
Sizin de benzer deneyimleriniz oldu mu? Yoksa arabamda bir problem var da, yalnız mıyım bu konuda.
Bir de yüksek hızda rüzgar sesini çok alıyor musunuz? Acaba arabam bi yerden hava mı alıyor içeri diye düşünmeden edemiyorum.
Teşekkürler.
kyenipazar' Alıntı:şu mesajları okuyorum da , 200 le giderken elimi bırakıp video çekiyorum diyen insanlarla aynı trafikte gidiyoruz...
bunların araba hatta minibüs , kamyon kullandığı yollara içinde çocuklarımızın olduğu arabalarla çıkmak zorundayız... Otobanda bile karşı şeride geçerek 9 kişinin ölümüne sebebp olan TIR ı hatırladığımda , sana ne kardeşim kaza yaparsam olan bana olur diyecek kimse yoktur sanırım.
Ayıp yahu sorumluluk biraz , biraz insanlık ne demek 200 le giderken video çekiyorum ?
ne diyeceğiz , aferin çok beceriklisin , nasıl da cesaretlisin mi diyeceğiz ?
kendini hayatta başka şeylerle ispat et , mesela gerçekten yetenek isteyen şeylerle , gerçek başarılarla. Arabamla 200 yapıyorum demek , başka eksikliklerin göstergesidir , burada açıklamak istemem , biraz araştıran herkes görür...