Osmaniye'de Büyük Buluşma Off - Road ve Keşif Gezisi (18 - 19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BaXSeS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,284
Ynt: Osmaniye'de Büyük Buluşma Off - Road ve Keşif Gezisi (18 - 19 Eylül 2010)

Ladanız hayırlı olsun okantuncer bey, kaç model ve kaça alabildiniz?

Etiketler

arkadaslar katılım ılk basta guzeldı nede bazı arkdaslarımız gerı cekıldı ve gelecek arkadasalrımız arayıp bılgı vermıorlar organızasyonumuzun duzenlı olmasını ıstıorsanız arayın belırtın bızde kac kısı gelecek ıse ona gore hazırlık yapalım ızeetı ıkramda kusur etmeyelım ıstıoruz ama elımıze ulasan ılgı yok

Ahmet bey 1990 model 5600 aldım.Daha önceden lada niva bizdeydi bir kaç sene önce sattık bir kaç el degiştirdi.biraz bakım istiyor lastikler bitik durumda kaportada ufak tefek hatalar var yapılacak iç kısımda ise koltukların degişmesi lazım .ama araç çok hor kullanılmamış diri bir araç ben pirensipte arkadaşla anlaştım.bugün aracı gösterecegim herhangi bir problem yoksa geziye innşallah katılıyorum

BaXSeS' Alıntı:
arkadaslar katılım ılk basta guzeldı nede bazı arkdaslarımız gerı cekıldı ve gelecek arkadasalrımız arayıp bılgı vermıorlar organızasyonumuzun duzenlı olmasını ıstıorsanız arayın belırtın bızde kac kısı gelecek ıse ona gore hazırlık yapalım ızeetı ıkramda kusur etmeyelım ıstıoruz ama elımıze ulasan ılgı yok

size önerim, katılım listesinin son halini isimler-araçlar-katıldığı yer ve hangi gün geleceği bilgilerinide içerecek şekilde bu forumda listeleyin, ayrıca güzergahla ilgili Gps koordinatlarını verip mümkünse harita ekleyin.. tereddütlü arkadaşlar için kolaylık sağlayabilir.
keyifli bir etkinlik olmasını diliyorum.

cogu gelecek arkadaslarım net uzerınden aktıvıte yapmayı bılmıyor bılmeyenlerın hepsı gelıor ama sıteden ozel mesaj atan arkadasalrımız yazmayın dıyor lısteye kesın degıl dıor ıkı arada bır derede kaldık hayırlısı olsun gıdecegımız guzergah harıtalarda yok olmadıgı ıcın gps paylasım yapamıorum

Ahmet bey 1990 model 5600 aldım.Daha önceden lada niva bizdeydi bir kaç sene önce sattık bir kaç el degiştirdi.biraz bakım istiyor lastikler bitik durumda kaportada ufak tefek hatalar var yapılacak iç kısımda ise koltukların degişmesi lazım .ama araç çok hor kullanılmamış diri bir araç ben pirensipte arkadaşla anlaştım.bugün aracı gösterecegim herhangi bir problem yoksa geziye innşallah katılıyorum
Sayın okantuncer tekrar hayırlı olsun, gülegüle kullanın.

selam arkadaslar geziye gelemiyorum insallah baska sefere sizlere iyi eglenceler..

GEZİYE KATILACAK ARKADAŞLARIMIZIN DİKKAİNE
GEZİMİZ OSMANİYEDEKİ TERÖR OLAYLARI YÜZÜNDEN İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR
İLERLEYEN GÜNLERDE GEZİ TARİHİ TEKRAR VERİLECEKTİR COK ÖZÜR DİLEYEREK BAŞKA BİR ZAMANA ERTELİYORUZ
19 EYLÜL GEZİMİZ İPTAL OLMUŞTUR

AHMET ABİ O ARAÇTA OLMADI PAZRLIKTA ARABANIN HERHANGİ BİR SORUNU YOK DİYE PAZARLIK YAPTIK AMA ARACA BAKTIRDIGIMDA ALT TAKIMLARINDA BÜYÜK MASRAF OLDUGU ANLAŞILDI BENDE ALMAKTAN VAZGEÇTİM ÇÜNKÜ UGRAŞACAK NE VAKTİM VAR NEDE BİLGİM.BAKMAYA DEVAM EDİYORUM

Hakkında hayırlısı olsun Okan kardeşim. Acele etme en uygun aracı bulunca al.

tşk abi bende acele etmiyorum şu an bütcem en fazla 7 bin lira belki 5-6 ay beklersem dahada arttırırım acele etmiyorum osmaniyede bulmamda Adnan Has abimiz yardımcı oluyor gercekten araçlardan iyi anlıyor buradan ona teşekkürlerimi yolluyorum

Emrah bey merhaba,
Umarım geziniz en güzel şekilde geçmiştir. Resimlerinizi ve varsa haritada güzergahınızı çıkartabilirseniz bizde memlekete geldiğimizde parkurunuzda gezme şansımız olur. Ve ilerki tarihli bir turunuza katılma imkanımız olur.

Sevgili hemşerilerim gezi fotoğrafları hani nerede, bekliyoruz....

BaXSeS' Alıntı:
GEZİYE KATILACAK ARKADAŞLARIMIZIN DİKKAİNE
GEZİMİZ OSMANİYEDEKİ TERÖR OLAYLARI YÜZÜNDEN İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR
İLERLEYEN GÜNLERDE GEZİ TARİHİ TEKRAR VERİLECEKTİR COK ÖZÜR DİLEYEREK BAŞKA BİR ZAMANA ERTELİYORUZ
19 EYLÜL GEZİMİZ İPTAL OLMUŞTUR

abi gezi iptal olmuştu :smiley:

Yaaa... çok üzüldüm. Hayırlısı olsun, başka sefere inşallah, Kısmet olursa kurban bayramında orada olmaya çalışacağız.
Osmaniyeli gezenbilirciler bayramlaşma yapacaklarsa ben de katılmayı ve sizlerle tanışmayı arzu ederim. Hoşça kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR