Osmaniye'de Büyük Buluşma Off - Road ve Keşif Gezisi (18 - 19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BaXSeS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,286

Etiketler
Ynt: Osmaniye'de Büyük Buluşma Off - Road ve Keşif Gezisi (18 - 19 Eylül 2010)

GEZİMİZE KATILICAK OLAN ARKADASLARIMZIN DİKKATİNE

Gezimiz teknik servis kordinatör ve organizatörleri ile eksiksiz ve profosyonel bir ekip olarak duzenlenmıstır gezımızın guzergahı sabah saat 9:00 da osmanıye mıgros önünden baslayacaktır kısaca güzergahımızı anlatalım osmanıyeden hareket ederek zorkun yaylası ıstıkametınde olukbası yayalsaına kadar oradan dag yoluna gırılerek mecıd kayalıklları cıvarından göğküz yaylasına oradanda fenk yaylasına oradanda ümmetler ıstıkametınde garipoğlan kayayüzü gürdük cebel ve türkü yayalarına kadar sürecektir bu istikameti izler iken zamana ve arkadaslarımızın görüş ve fikirleri dogrultusunda yemek ve cay molarırı arabalarını deneyeceklı offroad yapacakları zorlu parkurlar sunulacaktır oraganızasyonumuz bu tarıhten sonra GELENEKSEL olarak devam edecektır gezımzıde gelecek arkadaslarımıza sponsorlarımız olan HASTOPRAK OTOMOTİV ASKAM YETKİLİ SERVİSİ , DÖRTYILDIZ MOTOR YENİLEME , ÜÇKARDESLER IZUSU YETKİİLİ SERVİSİ , ALLİANZ SİGORTA OSMANİYE A ACENTESİ , TÜLÜCÜLER YEDEK PARÇA , VE ATA OTOMOTİV'İN ikramlarını ve hizmetlerini ücretsiz olarak sunacagız gezimizi katıalcak arkadaslarımızın vereceğimiz numarayı arayarak kac kısı ve kac aracla geleceklerını bıldırmelerı ve yemek konsunda ıse sadece yıyeceklerını ve içeçeklerini alıp gerı kalan cay ekmek sabah atıstırmak ıcın pugca gıbı seylerı almamaları önemle rıca olur gelecek arkdasalrımızın bızı arayıp bılgılerı vermesı dogrultusunda bu hızmetlerı eksıksız yapmayı umuyoruz bulusma yerımız çifte petroller karsısı migros alısverıs merkezıdır bulusma saatı sabah 7:00 dan 8:30 kadardır harekat saatımız saat 9:00 dır extra olarak yanına bazı özel şeyler almak isteyen arkdaslarımız alabilirler saygılarımla aramanızı bekliyoruz gezimize katılacak olan net araç sayısı şuanda 20 olmustur ıhtımallerıde ve gazıantep ekıbınıde sayarsak 30 ıle 50 arac arasında bır rakam tahmın edıyoruz

GEZİ ORGANİZATÖRÜ A.EMRAH TOPRAK 05468560603

Çok güzel olacağını tahmin ettiğim gezinize katılamayacağım için çok üzgünüm. Katılanlara iyi eğlenceler diliyor sabırsızlıkla resimlerinizi bekliyorum.
Selem ve sevgiler...
Ahmet Arı

Selam arkadasım 18 eylulmu 19 eylul sabahımı mıgros onunde bulasacagız ..

19 eylül günü olacaktır gezımız arkadaslarımızın ıstegı uzerıne yatılı kalmak ısteyenler var ıse 18 ıde olabılır ıkı ekıp halınde bulusabılırız ama planımız 19 eylül

ARKADAŞLAR GÜZEL BİR GEZİ ORGANİZE ETMİŞSİNİZ, AMA BEN DAHA ÖNCE ZORKUN YAYLASINA KADAR GİTTİM VE YOL BAYAĞI SÜRMÜŞTÜ. ROTAYA BAKTIM BAYAĞI BİR YOL VAR GİBİ, EĞER 30 ARACIN ÜZERİNDE OLURSA BENİM GÖRÜŞÜM BU ROTAYA BİRGÜN YETMEYECEK GİBİ GEZİNİN PAZAR GÜNÜ OLMASIDA PAZARTESİ ÇALIŞAN ARKADAŞLAR İÇİN DEZ AVANTAJ OLACAKTIR. MESAFELERİ NET BİLMEDİĞİM İÇİN BÖYLE BİŞEY SORDUM BİLGİLENDİRİRSENİZ MEMNUN OLURUM TEŞEKKÜRLER.

gıdecegımız mesafe normal sadece yol olarak gıdersek 4 saat surer 40 50 km uzunlugunda bır mesefa toplam dusundugunuz kadar zaman harcamayız cunkı profosyonel ekıbımızle gıdecegız ve en kısa ve en guzel yerden gıdecegız 30 arac kesın degıl suanda 20 dıye dusunuyoruz tum arkadaslarla goruselım olur derlerse cumartesınden bır ekıp pazardan bır ekıp cıkartabılırız kapasıtemız var sızlerın cevabını beklıyoruz arayarak ulasın

Emrah davet için teşekkür ederim, eminim güzel bir gezi olacaktır, o tarihlerde şehir dışında olacağımdan dolayı katılamayacağım. sizlere iyi eğlenceler.

selam sizin plana sadık kalalım tskler..19 eylul..

Hatay'dan gelecek kimse çıktı mı ?

gelecek birisi varsa size bendeki 7 tane büyük motorola el telsizini göndereyim (ben şu an hatayda değilim gelecek birisi varsa bana yasarergun@yahoo.com adresinden ulaşabilirsiniz cep telefonum ay sonuna kadar kapalı) telsizsiz perişan olursunuz sonra.

Güzergahın haritasını çıkartabilirmisiniz acaba?

Gaziantep olarak katılamayacağımızı bildiririz. Herkese iyi eğlenceler..

Selam gezideki olası sapmalar nedeniyle. hakan arkadasımında belirtigi gibi pazartesi gunu calısan arkadasları etkiler herkese uygun bir organizasyon katılıma katkı saglar ..

oncelıkle yasar abımı cok tesekkur ederım bızı dusundugu ıcın arkdasarımızın sorunlarına gelınce arac sayımız 15 e dusmustur gelmeyen arkadaslarımız var ve gelemeyen arkdasalrımızda var gezı guzergahına gelınce gıdecegımzı toplam yol saat hesabıyla tutsak 5 saat surer osmanıyeden cıkıp gerı osmanıyeye gelmek korktugunuz kadar uzun bır yol degıl ve sorlugu fazla olan bır yolda degıl gayet zevklı ve guzel bır gezı olacak eger bulustugumuzda kısa gıdelım klasık yerlerı gorelım dersenız kordınatorlerımız sıze yenı bır harıta cıkarıp o guzergaha gıderız kesınlıkle zamanı ve harıtayı dert etmeyın ben bızzat suzukı samuraı ıle gıttıgım guzergahı cok yavas gıttıgım halde sabah 7 de olukbasından harekete baslayıp turku cebelden gerı ınıp osmanıye gelıp oradan gerı olukbasına geldıgımde petrolde lpg almayada durdum oyalandımda eve vardıgımda olukbasında saat 12:30 du ona gore dusunun arkdaslar uzun ve korkulacak bırsey yok zorlu parkur kısın olur bızım burada yınede sızlerın gorusunu alarak kordınatorlerımıze yenı harıta cıkartabılırız ve bu arada gezımıze katılacak olan arkdaslarımız ne kadar erken gelırse okadar erken cıkarız hareket satımız erken olursa donus satımızde ona gore rahat olur bızım ekıbımızın dusuncesı 8 de hareket edelım dıyorlar ama dısarıdan gelecek arkadasalrımızı dusunmelıyız dunya halı saygılarımla tum arkadasarımızı beklıyorum

ARABA SAYISINI 16 YAPALIM BENDE BİR TANE NADA NİVA ALDIM PAZAR SABAHI GÖRÜŞMEK ÜZERİ

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR