Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemal52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,362
Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

arkadaşlar çok güzel gezmişsiniz emeği geçenlere teşekkürler.darısı bizim başımıza.

Etiketler

MKG' Alıntı:
arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş tebrik ederim, darısı başımaza :smiley: bu arada defender karizmayı çizdirmiş :( hep çeki durumunda :(

selam,sevgiler
Gerçekten karizmayı biraz çizdirdik :smiley:Karda biraz oynayalım diye indiğimiz yokuşu yaklaşık 1-1,5 saat gibi bir zamanda,binbir yardımla çıktık(çıkarıldık),ama burda suç tamamen asfalt lastiği ile oraya giden bizdeydi.Aslında başta zemin karlı iken pek sıkıntı yoktu,ne zaman araçların debelenmesiyle zemindeki kar eriyip ortalık çamur olunca defender için sıkıntılı anlar başladı.Bu arada defender ın ne kadar çekilmez bi araç olduğunu öğrendim.Suburbanın bizi iki defa çekme çabası iki seferde de halatın kopmasıyla hüsranla sonuçlandı.

Abilerim süpersiniz,
Etkinliğin kalitesi fotoğraflardan yansıyor.

ya aslında defender lastik olsa ordaki kral arac olurduda bakmayın lastik yokmus cünkü hem yeni 5 vites sanzıman ve arazi vitesi çok performanslı arka diferansiyel büyük tip degilmi cok güçlü bide mazotlu lastik kurbanı olmus arac yoksa dedigim gibi kral olurdu kral :D ;D

ömer_20' Alıntı:
ya aslında defender lastik olsa ordaki kral arac olurduda bakmayın lastik yokmus cünkü hem yeni 5 vites sanzıman ve arazi vitesi çok performanslı arka diferansiyel büyük tip degilmi cok güçlü bide mazotlu lastik kurbanı olmus arac yoksa dedigim gibi kral olurdu kral :D ;D

disko kralı mı ;D :D

bizim gezilerde de kraldır defender... o bir efsane :smiley:

aras' Alıntı:
Gerçekten karizmayı biraz çizdirdik :smiley:Karda biraz oynayalım diye indiğimiz yokuşu yaklaşık 1-1,5 saat gibi bir zamanda,binbir yardımla çıktık(çıkarıldık),ama burda suç tamamen asfalt lastiği ile oraya giden bizdeydi.Aslında başta zemin karlı iken pek sıkıntı yoktu,ne zaman araçların debelenmesiyle zemindeki kar eriyip ortalık çamur olunca defender için sıkıntılı anlar başladı.Bu arada defender ın ne kadar çekilmez bi araç olduğunu öğrendim.Suburbanın bizi iki defa çekme çabası iki seferde de halatın kopmasıyla hüsranla sonuçlandı.

İşin keyfi burda değilmi :smiley: bende şaka yapmıştım, araç ne kadar güçlü olursa olsun lastik en önemli etkendir, uygun lastik olmadığı takdir sonuç kesinlikle hüsran oluyor, diğer bir sıkıntı ise çamur lastiklerinin kar ve buzda başarısız kalmalıdır, ben yıllardır bir kez zincir taktım ama zincirimide hiç yanımdan ayırmadım :smiley:

Selam, Sevgiler

MKG

Çok doğru söylüyorsunuz.Tedbiri elden bırakmamak lazım.Bu arada sizin makinada canavar gibi maşallah.

MKG' Alıntı:
İşin keyfi burda değilmi :smiley: bende şaka yapmıştım, araç ne kadar güçlü olursa olsun lastik en önemli etkendir, uygun lastik olmadığı takdir sonuç kesinlikle hüsran oluyor, diğer bir sıkıntı ise çamur lastiklerinin kar ve buzda başarısız kalmalıdır, ben yıllardır bir kez zincir taktım ama zincirimide hiç yanımdan ayırmadım :smiley:

Selam, Sevgiler

MKG
buzda kar lastiği hariç hiç birisi iş yapmaz kar lastiği çamurda hiç iş yapmaz ama çamur lastiği karda bir nebze iş görür tecrübelerim öyle söylüyor bende wrangler mt var karda baya iş görüyor zincir konusuna gelince bende hiç takmadım zaten iyi bir mt lastik ile gidemediğim yerde zincirle çok daha fazla gidemem zorlamanında bir anlamı yok

aras' Alıntı:

Bu mesajı ileriki nesillere de iletelim. Kaybolmasın ;D

arkadaşların lastikleri arazi şartlarına uygun değildi ondan dolayı çeki durumunda idiler.Aracın pek suçu yoktu

bakın bu lastik konusuna bir örnek verirsem aynı aracın aynı gün sıfır kar lastiğiyle kar ve en basit sayılabilecek çamur performansı

th_yayla23-12-2007032_toAVI_to_AVI_cli.jpg

buda en basit çamur performansı

th_yayla09-12-2007016_to_AVI_clip0.jpg

NOT: GÖRÜNTÜLER BU GEZİDEN DEĞİLDİR

gerçekten doğru karda mükemmel ama çamurda kötüüü

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.