Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemal52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,359
Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

Kar sezonunu açmışsınız bol bol kaymışsınızdır o temiz havada mazot benzin kokusu ne güzel olmuştur:smiley:
Bu arada sarı cj gerçekten mükemmel o lastiklerle bile gezide bulunmuş tebrikler nasılsa CJ...

Etiketler

Ordu off-road kulübünün kuruluşunu tebrik ederim.Biran defenderi öyle görünce gene o bilindik muhabbet başlıyacak sandım :smiley:.Yeni geziler ve fotoğraflar bekliyoruz+neen olmasın belkide 1 gezi daveti.

tebrikler güzel gezi olmuş land a bi silverstone yakışır :smiley: klub kurmanıza çok sevindim bu arada turgut ustayı göremedim aranızda turbo cj ye ne oldu aranızda yok..

bu fotoraflar bana eski günleri hatırlattı artık bi 4x4 ümüz bile yok :'( :'( gezilerin devamını bekleriz

K5 de dadından yinmez

bu arada bizi misafir eden saatlerce peşimizde uğraşmış olan ordu off-road kulübünün başkanı ve üyelerine ve geziye katılanların tümüne buradan çok teşekkür ediyorum. kulübün kuruluşunu da buradan selamlıyorum. nice yıllara ordu off-road kulübü.

ladikoffroad' Alıntı:
tebrikler güzel gezi olmuş land a bi silverstone yakışır :smiley: klub kurmanıza çok sevindim bu arada turgut ustayı göremedim aranızda turbo cj ye ne oldu aranızda yok..

bu fotoraflar bana eski günleri hatırlattı artık bi 4x4 ümüz bile yok :'( :'( gezilerin devamını bekleriz

turgut usta hızımıza ayak uyduramıtor:D şaka şaka işlerinden dolayı geç katıldı Hatta yiyenbilir kısmı bile bitmek üzereydi

Başkan ellrine sağlık resimler çok güzel olmuş.İnşallah arkadaşlar birgün misafirimiz olurlar da hep beraber ORDU'nun yaylalarına
çıkarız.TEŞEKKÜRLER

ladikoffroad' Alıntı:

batuhan artık 4x4 ümüz yok derken herhalde pajeroyu sattın ne almayı planlıyorsun bak ta cobanın kırığından rahat çıkan bir 4x4 al turgut usta bize sonradan katıldı pek resimlerde yok

aytaç' Alıntı:
bu arada bizi misafir eden saatlerce peşimizde uğraşmış olan ordu off-road kulübünün başkanı ve üyelerine ve geziye katılanların tümüne buradan çok teşekkür ediyorum. kulübün kuruluşunu da buradan selamlıyorum. nice yıllara ordu off-road kulübü.
uğraşmak ne demek bilakis mennun olduk zaten uğraşmadan zevk vermiyor bu işin doğasında var kim nekadar uğraşmışsa resimlerde okadar fazla yer bulur

vitara bakiyoruz çobanın kırığını ormanın içinden yukarı kadar bizim lastiklerle çıkamazsa zaten sınıfta kalmış demektir heryer çamaur ama ben offroad yapamıyorum çok kötü bi duygu allah bi offroad cıya bu duyguyu yaşatmasın :D :D

ladikoffroad' Alıntı:
vitara bakiyoruz çobanın kırığını ormanın içinden yukarı kadar bizim lastiklerle çıkamazsa zaten sınıfta kalmış demektir heryer çamaur ama ben offroad yapamıyorum çok kötü bi duygu allah bi offroad cıya bu duyguyu yaşatmasın :D :D

Çabuk al ne alacaksan, benim cj nin lastikleri kaşınıyor. Batu batsa da çeksem diye. ;D

tabi hayallerle yaşamakta güzel ladikteki oyunlarda batu 3. ye çıkarken sen daha uğraşıyodun çıkmaya videolarla kanıtlattırma istersen bana göktuğ abi yarın yanındayım zaten görecez senn kaşınan lastikli cj ni

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,819
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR