Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemal52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,242

Etiketler
Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

SLM ARKADAŞLAR BİZ YETİŞEMEDİK AMA GEZİNİN KALAN KISMINI BİRAZDA OLSA KEYİFLE GEÇİRDİK İNŞALLAH BİR DAHAKİ SEFERE YETİŞECEĞİZ HERKESE SELAM ;) ;) ;) ;) ---TURGUT USTA---

Evet dostlarım gerçekten harika bir gezi oldu, ekibimiz çok kuvvetli, dayanışma arkadaşlık mükemmel, ayrıca başkanıma teşekkür ediyorum resimleri çok harika düzenlemiş, tabiki en önemlisi videolar Minik hocam PC de yaşanan sorunlardan dolayı bir kaç gün perişan oldum, :D görevi devam ettirdiğin için çok teşekkürler, inşallah bu gezilerin devamı gelecek, mevsim yeni başladı, :D emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

benim ısuzunun kardada çamurdada iddiassı yok ama bidahaki geziye traktör lastiği ile gidicem. Fakat sonuç yine aynı olucağından eminim ama şimdi lastiği alım daha sonra sıra traktörde inşaallah. ;D :D

Fotolar ve videolar için emeği geçenlere teşekkürler.Elinize sağlık.

murat abi ısuzuya traktör lastiği takarsan çamura,kara değil ağaca çıkarsın :D

sevgili arkadaşlarb bence araç nekadar güçlü olursa olsun difransiyel kilidi ve 4 mevsim lastiği şart

dodge s100' Alıntı:
sevgili arkadaşlarb bence araç nekadar güçlü olursa olsun difransiyel kilidi ve 4 mevsim lastiği şart

al benden de o kadar sevgili kardeşim son noktayı koymuşsun.

sağol dostum sencede mantıklı değilmi bi düşün altında çok güçlü bi 4 çeker aracın var ama difransiyel kilidi yok zaman bi işe yaramaz normal arabadan ne farkı kalırki

biri bana bu difransiyelden bahsedebilirmi kilit felan daha yaş 16 bilgim olmadıgından soruyorum : )

merhaba adem arkadaşım benimde bildiğim kadarıyla bu difransiyel kilidi difransiyelin içinde bulunan bir kilit sistemidir bazı araçlarda otomatik bazı araçlarda ise manuel olarak devreye geçmektedir.işe yaradığı yönler ise mesela batak bi yere girdin bütün tekerler batakda ama sadece biri sağlam biyerde işte ozaman difransiyel kilidini devreye geçirerek o sağlam yerde duran tek teker arabayı ordan çıkarır.

arkadaşlar ben buraya resim koymak istiyorum nerden koyabilirim

iş defransiyel kilidinde değil lastikte biter

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR