Optimus 8R Benzin Ocağı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan marmariscj7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,136

marmariscj7

Zirve
Mesajlar
1,005
Tepkime Puanı
0
Yaş
59
Yer
Bodrum-Marmaris
Babama ait olan 1960 lı yıllarda amerika barış gönüllülerinin hediye ettiği Optimus 8R benzinli ocağı çalıştıramıyorum bu ocak hakında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum ayrıca bu ocak nerede tamir ettirilir yrdek parçası varmıdır türkiyede bir servisi ve ustası varmıdır bu konularda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum ben bu ocağın tipi çok hoşuma gitti ve tamir ettirip kullanmak istiyorum.
 

Etiketler

Ynt: Optimus 8R Benzin Ocağı

Beyfendi,

konu başlığı bir benzin ocağıyla ilgili, konuyu merak edip bakıldığında ancak sizin elinizdeki benzin ocağıyla ilgili yardım istediğiniz anlaşılıyor, şu ana kadar 28 kişi bakmıştır, bende 29 uncusuyum, aynı konuyu kamp ocağıyla ilgili bölümde de dile getirmişsiniz. Konuya her bakan kişinin bu ocakla ilgili bilgisi olmayabilir, öyle oluncada size yardımcı olacak birşeyler yazamayabilir, bu duyarsızlık değildir bence.

Saygılarımla

Ersan
 

Ynt: Optimus 8R Benzin Ocağı

Bende 30 uncuyum ama benimde fikrim yok ama otür eşyalar tarihi eser olarak kullanılır heralde bende geçen gün bitane gazlı löküs aldım hurdacıdan değisik bişey bende meraklıtım öyle şeylere siz eğer varsa oralarda varsa öyle bi eskici veya antikacı bide onlara sorun derim iyi akşamlar.
 

Ynt: Optimus 8R Benzin Ocağı

Eğer Marmaris de yaşıyorsanız ve bir resmini çekip burda yayınlarsanız bir ihtimal yardımcı olabilirim .
 




Ynt: Optimus 8R Benzin Ocağı

Benimde bir bilgim yok ama eğer iyi korunmuşsa ufak bir bakımla saat gibi çalışır bence.
 


Ynt: Optimus 8R Benzin Ocağı

Buradaki fotoğraflar benim ocağın birebir aynısı

1249915833 Op8R GDamp 11
 




Ynt: Optimus 8R Benzin Ocağı

Görünüşe göre bu ocak da tamir edilemeyecek bir parça yok gibi, bence siz elinizdeki ocağın fotolarınıda çekip ekleyin, dağılmış parçalar varsa onları görmek lazım.
 

Ynt: Optimus 8R Benzin Ocağı

en yakındaki dağcılık klübüne gidin tecrübeli ve standart benzin ocağı kullanan, söküp takabilen hemen herkes bu ocağı yakabilir. Bir ara rusyadan gelen ocakların aynısı. En fazla contaları eskimeye bağlı olarak çürümüştür. Uygun contalarla ve iyice temizlenerek kesinlikle çalıştırılır.
 

Ynt: Optimus 8R Benzin Ocağı

En yakın zamanda benim ocağın fotoğraflarını çekip sizlere tekrar danışacağım bu arada marmariste öyle fazla danışabileceğim kişilerde yok gezenbilirde yardın alabilme şansım daha fazla .Bu konuda yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim .
 

Ynt: Optimus 8R Benzin Ocağı

Yukarda ki ocak 90 ların başında popiler olarak kullanılan rus bombası dediğimiz model . Yanılıyorsunuz Marmaris'de danışabileceğiniz hatta çok kısa zamanda tamir edebilek insanlar var :smiley: . Eğer şu an orda değillerse ben haftaya Marmaris deyim hallederiz sorun olmaz . Annem atmadıysa Armutalanda ki evde olacakdı bir tane .
Saygılar .
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,622
Mesajlar
1,521,199
Kayıtlı Üye Sayımız
172,267
Kaydolan Son Üyemiz
Aylin aksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst