Opel'de 4 Çeker Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatihbozdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,660

Etiketler
Ynt: Opel'de 4 Çeker Sorunu

sahibinden.com da bulabilirsin. taroto tarkan bey de var. bir de eğer satmadıysa murat (damast) arkadaşımızda var.

Ben otomatik hubları sorun olmadığpı halde manuele çevirdim .Otomatikleri yedek olarak tutuyorum.Kullanımı çok kolay ve sorunsuz.Ebay ın uk sitesinden aldım. Bana maliyeti yaklaşık 350 tl yi buldu.Rumelianın dediği gibi Bostancıda TAR otomotivde de vardı fakat bir arkadaş sormuş sanırım kalmamış ama yakında geleceğini söylemiş.Parça konusunda sürekli buradan ebay ı tavsiye ediyorum gerçekten parça sıkıntısı çekmezsiniz.Hele fronteradan yana hiç çekmezsiniz.Ayrıca arkadaşın karşılaştığı sorun bütün jiplerin kronik sorunlarından sadece bir tanesidir.
Aşağıda ebaydan satılık manuel hub linki veriyorum .ebaydan 1.linkte verdiğim 290364614516 numaralı olan dünyanın her yerine yolladığını söylüyor.

http://cgi.ebay.de/2-AVM-Freilaufnaben-Opel-Frontera-ab-1991-/290364614516?cmd=ViewItem&pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item439b146774#ht_1148wt_939

http://cgi.ebay.de/VAUXHALL-FRONTERA-PAIR-MANUAL-FREE-WHEELING-HUB-91-99_W0QQitemZ290362530567QQcategoryZ10404QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3907.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BIEW%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D36%26po%3DLVI%26ps%3D54#ht_1208wt_1165

cevaplarınız için tşk ederim lakin bir sorum daha olacak ben hup ların fotosunu çekmek için dün söktürdüm ve akıs kafasının uç kısmını yaklaşık 1 cm yemiş dişli 1 cm tamamen silinmiş gibi görünüyor bu neyden olabilir yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama sanki hub da sorun yok akıs kafasındanmı kaynaklanıyor.

Aks lardansa hurdacıdan çıkma al derim , ebaydan pahalı olabilir biraz ağır çünkü ama araştırmadan da alma , Ankara güven otodan Arif i ara 05325105621.Sana yardımcı olur .Canını sıkma jiplerde arkadan itiş kuvvetli olduğu için arazi vitesi geçişlerinde ön poryalar otomatikse aks kafalarında bir süre sonra sorun çıkabilir.Bu bütün ağır jipler için böyle.Hafif jiplerden kullanırsan bu sorunu çok nadir yaşarsın.samurai veya cj gibi.

Yorumsuz

Lastik ve fronti

11111111.jpg

2222222.jpg

Mustafad' Alıntı:
Murat Bey, güle güle kullanın. Lastikler araca çok yakışmış. Selamlar.

Allah razı olsun Frontın tüm karakteri değişti çoğu yeri 2 çeker geçer oldum.lastikler çok vahsi duruyor,tabii sesde muhteşem.Güzel bir uğultu ve titireşim var.Ama herseye değer çamurda ses yok kalmak yok ;)

selamlar

damast' Alıntı:
Allah razı olsun Frontın tüm karakteri değişti çoğu yeri 2 çeker geçer oldum.lastikler çok vahsi duruyor,tabii sesde muhteşem.Güzel bir uğultu ve titireşim var.Ama herseye değer çamurda ses yok kalmak yok ;)

selamlar

Aynen, ses ve titreşimle sorunumuz yok, işlev önemli. Selamlar.

slmlar ankarada fronteranın 4x4 ünü gösterebileceğim ve bu araçdan iyi anlayan bildiğiniz usta var mı saygılar.

slmlar ankarada fronteranın 4x4 ünü gösterebileceğim ve bu araçdan iyi anlayan bildiğiniz usta var mı saygılar.

murat bey sizinle konuşmam gerekli aracımın 4 çekerinde değişik değişik bişeyler oluyor defransiyel yada şanzuman dan kaynaklanmasından korkuyorum sizin içinde sorun yoksa telefondan sizi aramam mümkün mü numaranızı özelden msj atsanız olur mu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR