Opel'de 4 Çeker Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatihbozdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,662
Ynt: Opel'de 4 Çeker Sorunu

rumelian' Alıntı:
başta anladım arkadaşının olduğunu.. ama sende benim derdimi anlamışın... bu konuda anlaştık zaten

istanbula gelirsen sana 5 cm yükselttiğim onun dışında hiçbir modifiyesi olmayan frontera mı vereyim de bi araziye çık.. 5 kapı 2.2 motorlusundan var bende. tamam kabul, sıkı bir offroad aracı değil. bir land rover defender olamaz ama sadece asfalt aracı da değil. ben fazla çıkamıyorum ama damast arkadaşın aracının resimlerine bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. ha bana modifiyelere boğulmuş bir araç gösterme çünkü offroad aynı zamanda sürüş tekniğidir. yoksa traktörle herkes arazide gider...
ok anlaştık istanbula sevgiler...

Etiketler

Merhaba Arkadaşlar

Opel frontera konusunda fazla bir yorum yapmacağım ben fronterayı 5 sendir sadece off road da kullanıyorum.Çok sert off road yapmıyorum,ama hafifde değil.
İyi lastik ve biraz yükseltme ile uzmez sizleri.

işte bir kaç örnek.

Opel frontera aslında ISUZU Rodeo dur .

selamlar

23686_1433969531884_1312312351_1241239_3219882_n.jpg

23686_1433969571885_1312312351_1241240_5725580_n.jpg

DSC00158.jpg

IMG_4331.jpg

IMG_4343.jpg

Merhaba !
Ben uzunca bir süre bu aracın 3 kapılı modelini kullandım. Murat Bey'in eklediği resimlerdeki parkurlar bu aracı zorlamaz. 4L ve 1-2 nci viteste araç engel tanımıyor. Selamlar.

Evet engel tanımaz iyi bir çamur lastiği biraz yükseltme,gerisi pilotaj ve beceri .frontera kötü bir 4 çeker değildir.bence başarılı bu tabii herkeze göre değişebilir,ama bunuda tartişmak bence gereksiz.

selamlar

damast' Alıntı:
Evet engel tanımaz iyi bir çamur lastiği biraz yükseltme,gerisi pilotaj ve beceri .frontera kötü bir 4 çeker değildir.bence başarılı bu tabii herkeze göre değişebilir,ama bunuda tartişmak bence gereksiz.

selamlar

Haklısınız, tartışma gereksiz.
Ancak bunu söylemem gerekiyor ;
Akdenizin en doğusunda, Frontera ile deniz kenarında kuma gömülmüş çok araç çektim. Aralarında ünlü, sağı solu
önü arkası kilitli olanlarda vardı. ;D ;D Selamlar.

Mustafad' Alıntı:
Haklısınız, tartışma gereksiz.
Ancak bunu söylemem gerekiyor ;
Akdenizin en doğusunda, Frontera ile deniz kenarında kuma gömülmüş çok araç çektim. Aralarında ünlü, sağı solu
önü arkası kilitli olanlarda vardı. ;D ;D Selamlar.

;D

Bencede Frontera başarılı bir 4 çeker yeterki donanımlı olsun.

arkadaşlar unutmayalım '' at sahibine göre kişner '' ben chorekeeciyim ama bu araçları çok beyeniyorum , önemli olan kiminle nerde nasıl vakit geçirdiğin, batmayan araç varmı arkadaşın bahsettiği gibi traktörlede bu yollara girersin önemli olan sürüş tekniği batacan çıkamayacan arkadaşların yardım edecek önemli olan paylaşıp güzel bir etabın sonunda arazide otorup parkuru konuşmak değilmi ;) sen battı ben çıktım tok senin aracın kaldı benimki sende teyit geçti ne güzel bunları paylaşmak varken bence tartışmanın bir anlamı yok
her keze hayırlı günler, hepiniz Allah emanet olun 8)

berkkamu' Alıntı:
arkadaşlar unutmayalım '' at sahibine göre kişner '' ben chorekeeciyim ama bu araçları çok beyeniyorum , önemli olan kiminle nerde nasıl vakit geçirdiğin, batmayan araç varmı arkadaşın bahsettiği gibi traktörlede bu yollara girersin önemli olan sürüş tekniği batacan çıkamayacan arkadaşların yardım edecek önemli olan paylaşıp güzel bir etabın sonunda arazide otorup parkuru konuşmak değilmi ;) sen battı ben çıktım tok senin aracın kaldı benimki sende teyit geçti ne güzel bunları paylaşmak varken bence tartışmanın bir anlamı yok
her keze hayırlı günler, hepiniz Allah emanet olun 8)
bencede çok doğru söylüyosunuz önemli olan ağız tadıyla binmek. allah kimsenin ağzının tadını bozmasın....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.