Opel'de 4 Çeker Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatihbozdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,660

fatihbozdemir

Yeni Üye
arkadaşlar sitede yeniyim opel frontera sport sahibiyim aracım arazide zorlandığında 4 çekerden 2 çekere düşüyor arıza ne olabilir buralarda anlayan bulamadım

Etiketler
Ynt: Opel'de 4 Çeker Sorunu

Selan

Bence önce Hubları kontrol edin sorun varmı kilitliyormu, yoksa kilitden atıyormu .Tek taraf dahi bozuk olsa ön çekerler boşa döner.

selamlar

fatihbozdemir' Alıntı:
arkadaşlar sitede yeniyim opel frontera sport sahibiyim aracım arazide zorlandığında 4 çekerden 2 çekere düşüyor arıza ne olabilir buralarda anlayan bulamadım
senin işin zor kardeşim sat kurtar ;D ;D ;D

yok yok satıpda alan kişiyi zor durumda bırakmayın bence.
siz onu bi servise gösterin mutlaka murat arkadaşın önerisini ( hubları bi kontrol edin önce)

sayokan' Alıntı:
yok yok satıpda alan kişiyi zor durumda bırakmayın bence.
siz onu bi servise gösterin mutlaka murat arkadaşın önerisini ( hubları bi kontrol edin önce)
yok yok satsında kurtarsın başına belamı edecek..:smiley:)

direk hubs doğru teşhis. ;)
damast arkadaşın teşhisi doğru, kendisi güzel ve sertte kullanıyor aracını.Bence satmayın binin.
Başka bir problem olacağını düşünmüyorum.Ön Aks dışında, oda haledilir.

motor parça problemi olmaz, şanzumandan zannetmem olacağını. Diff ten problem olmaz tek sıkıntı bence akstan ve hubstan gelir.Oda kullanmaya bağlı yürür gider. Birde sıralı lpg tıs tıs tıs yürür gider .Güle güle binin arkadaşım. Tahriklere kapılmayın. ;D ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
motor parça problemi olmaz, şanzumandan zannetmem olacağını. Diff ten problem olmaz tek sıkıntı bence akstan ve hubstan gelir.Oda kullanmaya bağlı yürür gider. Birde sıralı lpg tıs tıs tıs yürür gider .Güle güle binin arkadaşım. Tahriklere kapılmayın. ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D

aramıza hoş geldin arkadaş bence aracı satma pire için yorgan yakılmaz , bizde bir laf vardır ** bekara kadın boşamak kolaydır** bence hepsşinin bir çaresi vardır yeterki doğru ustayı bul işallah sorunun bir an önce çözülür zatem yukarıda arkadaşlar bazı çözümler sunmuş
iyi günler.

ahmetti' Alıntı:
senin işin zor kardeşim sat kurtar ;D ;D ;D

kardeş bende farları açık unutmuşum akü boşalmış napmalıyım? arabayı uçurumdan aşağı mı sallayayım ??? peki araba uçuruma kada nasıl gidicek noolur yardım :-* :-* :-*

rumelian' Alıntı:
kardeş bende farları açık unutmuşum akü boşalmış napmalıyım? arabayı uçurumdan aşağı mı sallayayım ??? peki araba uçuruma kada nasıl gidicek noolur yardım :-* :-* :-*
kendi kendine alınan arkadaşlar hayırdır noluyoruz...

ahmetti' Alıntı:
kendi kendine alınan arkadaşlar hayırdır noluyoruz...

farkındamısın bilmiyorum ama bu forumu üye olmadan da takip eden yüzlerce insan var ve sen sırf bir arıza nedeniyle bir markaya sat kurtul imajı yerleştiriyosun şu foruma üye olduğum zamandan beri aman frontera alınmaz aman o araçlar şöyle... niye diye sorduğum insanlardan %90 ı hayatında bir frontera ya yolcu olarak bile bşnmemiş.. öyle duymuştum diye anlatıyor... sen belki şakasına attın lafı ortaya ama burası bilgi paylaşım yeri. geyik için serbest muhabbet köşelerş var komik falan bolca smiley de kullanabilirsin.. oldumu canım öptüm baaay :D

rumelian' Alıntı:
farkındamısın bilmiyorum ama bu forumu üye olmadan da takip eden yüzlerce insan var ve sen sırf bir arıza nedeniyle bir markaya sat kurtul imajı yerleştiriyosun şu foruma üye olduğum zamandan beri aman frontera alınmaz aman o araçlar şöyle... niye diye sorduğum insanlardan %90 ı hayatında bir frontera ya yolcu olarak bile bşnmemiş.. öyle duymuştum diye anlatıyor... sen belki şakasına attın lafı ortaya ama burası bilgi paylaşım yeri. geyik için serbest muhabbet köşelerş var komik falan bolca smiley de kullanabilirsin.. oldumu canım öptüm baaay :D
bak koçum belki haklı olabilirsim ama bilmediğin bişey var oda opel fronteranın benim arkadaşımın olması..
araba hurda yığını zaten ne zaman offroada gitsek dört çekerden atıyor parçasını bulamıyorlar araba zaten 9 liraya aldılar :eek: masraf yapıpta satsalar kafadan bi 9 daha harcarlar zararı
düşünebiliyormusun. bi ata sözü var sen bilirmisin... ''zararın neresinden dönersen kardır diye'' bilmem anlatabildimmi. bu arada millet haklı frontera offroad için alınmaz .
yok ben asfaltta sürecem diyorsan ne ala.. gerçek bir offroad arabası görmek istersen linkini vereyimde bak canımmm

ahmetti' Alıntı:
bak koçum belki haklı olabilirsim ama bilmediğin bişey var oda opel fronteranın benim arkadaşımın olması..
araba hurda yığını zaten ne zaman offroada gitsek dört çekerden atıyor parçasını bulamıyorlar araba zaten 9 liraya aldılar :eek: masraf yapıpta satsalar kafadan bi 9 daha harcarlar zararı
başta anladım arkadaşının olduğunu.. ama sende benim derdimi anlamışın... bu konuda anlaştık zaten

ahmetti' Alıntı:
bu arada millet haklı frontera offroad için alınmaz .
yok ben asfaltta sürecem diyorsan ne ala.. gerçek bir offroad arabası görmek istersen linkini vereyimde bak canımmm

istanbula gelirsen sana 5 cm yükselttiğim onun dışında hiçbir modifiyesi olmayan frontera mı vereyim de bi araziye çık.. 5 kapı 2.2 motorlusundan var bende. tamam kabul, sıkı bir offroad aracı değil. bir land rover defender olamaz ama sadece asfalt aracı da değil. ben fazla çıkamıyorum ama damast arkadaşın aracının resimlerine bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. ha bana modifiyelere boğulmuş bir araç gösterme çünkü offroad aynı zamanda sürüş tekniğidir. yoksa traktörle herkes arazide gider...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR