OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 244,744
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Yavas yavas kemerburgaza isoff yarisina gider ben... Bol foto cekip yarin yuklerim ins :D

Etiketler

bir kaç foto ekliyorum

SOFF 1.jpg

SOFF 2.jpg

SOFF 3.jpg

SOFF4.jpg

SOFF5.jpg

arkadaşlar aracına spacer (flanş) yapan varmı ..varsa direksiyonda sertleşme titreme oluyomu ...sağlıklımı kırma felan olurmu ...saygılar..

BIM01' Alıntı:
arkadaşlar aracına spacer (flanş) yapan varmı ..varsa direksiyonda sertleşme titreme oluyomu ...sağlıklımı kırma felan olurmu ...saygılar..

her yapılan iş yakıtı artırdığı için bir onu yapmadım ama bir sorun olmaz başka markalara yaptığımızdan biliyorum gayet memlunlar...

arkadaşlar şimdiden tüm gezenbilir ailesinin mübarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olması dileğiyle kazasız bayramlar dilerim

Butun arkadaslarin bayrami mubarek olsun, kucuklerimin gozlerinden buyuklerimin ellerinden operim. :D

selamlar
tüm gezenbilir ailesinin ve opel frontera cıların mübarek kurban baramını kutlar
kazasız yollar dilerim.
iyi aksamlar :smiley: :smiley: :smiley:

Fikir almak istediğim bir konu var; geri görüşüne alışamadım, park ederken problem oluyor.
Araç için video in özelliği olan gps cihazı + kamera araştırıyorum.
Şimdilik buldum gibi, muhtemelen trabzonda daha detaylı araştıracağım.
Merak ettiğim geri görüş kamerası taktıran varmı, arka tarafta uygun yer neresi olabilir?

neyse cevap veren olmayacak galiba benim daha önceki 2003 honda crv aracımda navitech double din vardı yeri tabiri caizse cuk diye oturmuştu arka stepne onlarda sağa yanaşık olduğu için tam ortaya tampona kamerayı yerleştirmiştim

Ekli dosyalar

• Fotoğraf099.jpg
    Fotoğraf099.jpg
    140.9 KB · Görüntüleme: 186

Cevap için teşekkür ederim.
Evet aracın double dın için uygun olmadığını biliyorum. Açılır ekranlı
Olanları düşündüğümde ise bana ekranın oldukça altta olacağı, dolayısıyla
Pek ergonomik olmayacağı düşüncesindeyim.
Video in destekli gps cihazları bana daha mantıklı geldi. Hem göz hizasında yakın,
hemde daha uygun bir çözüm. Bu cihazlardan piranha nın modelleri var ama ben
pek bu markayı tutmadığımdan araştırmalarımda next markasının bir modelini buldum,
bence daha uygun.
Arka tarafta ise stepne kapağının alt tarafına fişli olarak yerleştirmek daha uygun gibi, istenildiğinde
çıkarılabilir olarak.
Double din nasıl oluyor merak ettim, ilgilenen olur diye düşünüyorum.

double din elbette daha mantıklı bir çözüm ancak aracın iç tasarımı dolayısı ile yerleştirmek pek bir zahmetli. fakat olmaz bir iş değil. ben burada (almanya) da gördüm ve çok beğendim fakat aşırı ve gereksiz derecesinde pahalı...

o yüzden içinden ekran çıkan model e yöneldim. fakat görüş kalitesi(açı dolayısı ile) ondan da vazgeçtim. malım sitede satılan 7'' lik Navi cihazlarından birini alacak ve arkaya da kablosuz bir kamera yerleştireceğim. vakit bulabilirsem. Toplam maliyet en fazla 250tl ancak hem navi, hem video, hem müzik daha da ne isterseniz hepsi içinde. bunun denemelerini de tablet ile yapmıştım.

tek sorun ön camın açısı. 7'' biraz büyük kalacak gibi ama yine de tabletten iyidir :smiley:))

bu vesile ile de hepimizin Kurban Bayramı mübarek, Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

sevgiler, saygılar...

selamlar
aracımı aldığımdan bu yana aracı anahtar üzerindeki düğmeden acıp kapatıyorum .
ancak aracta orcınal alarm var deniyor aldığım arkadasında kapalı otoparkı var mış ihtiyac görmemiş.
alarm nasıl devreye alınıyor.konsolda bir düğme ,içeride sensör arka camdada alarm işareti var ama
bilemedim.arızalı mı acaba. :-[

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.