OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 245,572

Etiketler
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Double din güzel görünüyor, olay kalıp ta bitiyor anlaşılan.
Sticker larda yakışmış...

sadoz 5775 çok tesekkurler :smiley: :smiley:
dediğinizi yaptım ,ön paneldeki ışık yanıp sönmeye basladı.
yanlız arabanın sagına soluna vurmama ragmen alarm calmadı. ???

evet darbelerle pek alarm çalmıyor fakat kapılar zorlanıldığı zaman veya çok gürültülü araç geçtiği zaman alarm çalması değilde kesik kesik korna çalıyor
teşekkür ederim double din için
yol bilgisayarı orjinalde yukarıda altta da teyp yeri var fakat benden önceki sahibi yeni bir kalıp yaptırıp yol bilgisayarını alta üstede double dini aldırmış küllük iptal edilmiş sadece en altta çakmaklık var oradada telefon şarj cihazı var

selamlar
benim arac standart 2001 3.2 araca telsiz montajı yapsak telsizi nereye koyabiliriz tabi birde anten meselesi var üzerindeki standar tamponlarda ön ve arkada nereye koyabiliriz acaba . ::smiley:
takan rkdaslar var mı acaba ???

fuatcemal' Alıntı:
selamlar
benim arac standart 2001 3.2 araca telsiz montajı yapsak telsizi nereye koyabiliriz tabi birde anten meselesi var üzerindeki standar tamponlarda ön ve arkada nereye koyabiliriz acaba . ::smiley:
takan rkdaslar var mı acaba ???
selam hocam...
illa da 3.2 için dersen, ecotopel hüseyin abiden görselleri iste. elinde telsiz varsa ebat büyüklüğüne göre yer seçersin. ama yıllardır resmi araçlarda telsizi kullanım kolaylığı ve ön göğüslük zarar görmesin diye, ön yolcunun soluna kalan vites yanına monteleriz. anten için üsste port bagaj yoksa (gerçi bende üstte port bagaj var ama anteni ön rolbara monte ettim.) öndeki rolbara monte edilebilir.

selam arkadaşlarım.
frontera faaliyetlerine ilk başladığımız zamanlarda xlan69 rumuzlu onur arkadaşımız faaliyetlerde aktif idi. sonrasında sessiz kaldı iletişim kurulamadı. bu gün iletişim kurduk. bu zamana kadar iletişim kuramamamızın sebebi kendinden size aktarmak istedim. arkadaşıma bu zamana kadar ulaşamadığım için kendime çok kızdım.

"sevgili balikay msj larınıza anca cvp yazabiliyorum son görüştügümüz tarihten hemen sonra çok talihsiz bir kaza geçirdim anca ayaklanabildim,şükür hayattayım arazalar var ama bunada şükür araç hurdaya çıktı ama her gören hayatımı araca borçlu oldugumu söylüyor şu an araçsızım. yanlış anlamalara karşı açıklama yapma geregi duydum saygılar. loga çalışmalarına buyüzden kayıtsız kaldım özür"

selamlar tüm fronti ailesine
bu arada kaza geçiren arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi sunar, tez zamanda aramızda görmek isteriz.
arkadaşlar bildiğiniz üzere aracım sabahları çalışmadığı için 1 ay önce üst kapak sökülerek subablar değişti ve subab ayarı yapıldı sonuç yine çalışmadığı gibi sabahları veya uzun süre beklediğinde ilk çalıştırmada motor ısınana kadar egzosdan yoğun bir beyaz duman atma sorunu oldu ve ustayı değişitirdim (ilk gititiğim usta ahmet usta ostimde yılıdız opel) ikinci gittiğim usta şaşmazda aracı 3 gün oraya bıraktım sorunun hava akışmeterede olduğunu ladanın hava akışmetresi ucuz olduğu için 500 tl ye onu takmışlar sabahları geç çalışma sorunu kalktı fakat yoğun beyaz duman sorunu devam ediyor acaba bu mevsimlerde normal mi yoksa ben mi abartıyorum yoksa işin kötü tarafı contadan motora su mu sızıyor

sadoz5775' Alıntı:
selamlar tüm fronti ailesine
bu arada kaza geçiren arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi sunar, tez zamanda aramızda görmek isteriz.
arkadaşlar bildiğiniz üzere aracım sabahları çalışmadığı için 1 ay önce üst kapak sökülerek subablar değişti ve subab ayarı yapıldı sonuç yine çalışmadığı gibi sabahları veya uzun süre beklediğinde ilk çalıştırmada motor ısınana kadar egzosdan yoğun bir beyaz duman atma sorunu oldu ve ustayı değişitirdim (ilk gititiğim usta ahmet usta ostimde yılıdız opel) ikinci gittiğim usta şaşmazda aracı 3 gün oraya bıraktım sorunun hava akışmeterede olduğunu ladanın hava akışmetresi ucuz olduğu için 500 tl ye onu takmışlar sabahları geç çalışma sorunu kalktı fakat yoğun beyaz duman sorunu devam ediyor acaba bu mevsimlerde normal mi yoksa ben mi abartıyorum yoksa işin kötü tarafı contadan motora su mu sızıyor
araçtan beyaz duman atma olayı;
1- araç ısındıktan sonra azalıyormu.?
2- motor soğutma suyu eksiliyor mu.?

üst kapak esnasında muhakkak conta değişmiştir. acaba yeni takılan contanın markası ne kaliteli mi.? birde üst kapak bloğu saplamaların olduğu yer su kanallarına çok yakın, üst kapak bloğunu yerleştirirken contanın saplamalara gelen kısmını deforme edebiliyorlar. buda yanma odasına zamanla su girmesine sebeb oluyor.?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR