OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 244,915

Etiketler
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

otecopel' Alıntı:
Gayet güzel bir iş cıkarmışın levent tebrikler. tabiki frontera 2.2 olsun 3.2 olsun kolay bir lokma değil. ama sonuc şuki türk toplumu ön yargılı o yüzden frontera bu günlerekadar hep dışarıda tutuldu insanlar yavaş yavaş anlayacak ve görüp inanacaklar.
çok teşekkürler ustam. diğer araçların bazen 4L ile 2-3 vtesle çıktıkları yerlere fronti 4H ile 3 den aşağıya düşmedim. ama bazende frontide 5 kişi ve yükleri olduğu zamanlarda motorun zayıflığını hissedip 4L 2.vitese düştüğüm oldu.

mrdnmz' Alıntı:
yanlış mı yapıyoruz acaba Frontileri tanıtmakla :smiley:
emrem bu tür faaliyetlere katılıp frontileri tanıttıkca piyasasını yükselticeğimizden korkuyorum.

Tanitmak gerekiyo insanlara iyice frontileri yolda goren herkes hasta oluyo :smiley: 2.el piyasasi yapmak lazim

Pazar günü 35 plakalı bir Fronti dekiler ile Gölcük te karşılaştık ama yol müsait olmadığından sadece birbirimize geçerken selam verebildik.

Sanıyorum "kullanıcısı" olan bir aracımız olacak yakında.

Bunun tabi ki + ları da var - leri de.

göreceğiz.

Aynen devam. Ben halimden memnunum... Aracımdam memnunum. Dostlarımdan hele hele Allah ayırmasın. AMİN...

mrdnmz' Alıntı:
Pazar günü 35 plakalı bir Fronti dekiler ile Gölcük te karşılaştık ama yol müsait olmadığından sadece birbirimize geçerken selam verebildik.

Sanıyorum "kullanıcısı" olan bir aracımız olacak yakında.

Bunun tabi ki + ları da var - leri de.

göreceğiz.

Aynen devam. Ben halimden memnunum... Aracımdam memnunum. Dostlarımdan hele hele Allah ayırmasın. AMİN...
amin... aynen devam.

mrdnmz' Alıntı:
Bu arada 9 Kasım a kadar İstanbul dayım. Dostlara duyurulur :smiley:)

Emre abi hoşgeldin sefa geldin. Başımızın üstünde yerin var. Neredesin abi sen?

frontiyi parkurdaki ve seyirci etabında gören bir çok kişi YOK ARTIK bu araba buralarda gezebiliyormu, yada engelli yada kaya geçişlerini görenler frontiye hayretler içinde kaldı. hatta bir pilot ve copilotu sunu dedi: hantal araba, ama düşündüğümüz kadar hantal değilmiş yanıldık. yaklaşık bi 6-7 bin lira ile yapılacak modifiye süper olur. bizim frontilerin kaybettiği nokta 1- fronti pek tanınmıyor 2-motor cc si kasanın ağırlığına zayıf kalıyor. geri kalan özelliklerinde diğerleri ile kafa kafaya, hatta bazı özellikleri fazla bile.

üstat farklı organizasyonlarda birinciliklerde bekliyoruz ...düşünsene farklı yarışlarda 1 ve 2 lik kürsüsünde iki frontera ..birincilik adaylarından biri siz diğeride damast arkadaşımız olabilir diye düşünüyorum ..hem teknik beceri hemde araçları yeterli ....

BIM01' Alıntı:
üstat farklı organizasyonlarda birinciliklerde bekliyoruz ...düşünsene farklı yarışlarda 1 ve 2 lik kürsüsünde iki frontera ..birincilik adaylarından biri siz diğeride damast arkadaşımız olabilir diye düşünüyorum ..hem teknik beceri hemde araçları yeterli ....
estağfurullah, motor tamir bilgim yok denecek kadar az. benimde ustam otecopel... ama allahın izni ile mekanikte eyvallah...
damastımı geçemem, geçipte birinci olamam. ikincilik yeter bana :D
offroad yarışlarına katılabilmemiz için frontilerimizi soyup tekrardan giydirmek gerekiyor. buda en az 15.000 tl lik modifiye yapmak demek. ayrıca her yarış için 2-3 bin, sonrası da bi 6000tl masraf. ya dededen çok kalan miras olması lazım yada iyi bir sponsor bulmak lazım.

estağfurullah, motor tamir bilgim yok denecek kadar az. benimde ustam otecopel... ama allahın izni ile mekanikte eyvallah...
damastımı geçemem, geçipte birinci olamam. ikincilik yeter bana
offroad yarışlarına katılabilmemiz için frontilerimizi soyup tekrardan giydirmek gerekiyor. buda en az 15.000 tl lik modifiye yapmak demek. ayrıca her yarış için 2-3 bin, sonrası da bi 6000tl masraf. ya dededen çok kalan miras olması lazım yada iyi bir sponsor bulmak lazım.

cok ciddi paraymış..ben bu kadar masraflı olabılecegını tahmın etmiyordum ..dede mirasıda dayanmaz bu masraflara ..

balikay' Alıntı:
damastımı geçemem, geçipte birinci olamam. ikincilik yeter bana :D

sponsor hazır. Hatta İzmir deler... bir ara görüşelim.

levent abi

15.000tl harbiden iyi para. ben bir ara hesaplamıştım hiç birşey yapılmamış halini sen gösterdin bize zaten :smiley:)) gereken düzenlemeler öncelikle yürür aksamı kuvvetlendirmek ve bunu yaparken de aracı yükseltmek ki parçaları TR den alırsanız eğer bu rakamlara ulaşabiliyorsunuz.

Biliyorsun Tr de 1250TL olan B kasa şnorkel i ben 99€ ya bulmuştum. biraz imkan ve olanaklar biraz da zorlamak ile alakalı.

ha bir de ikinci araç olacak :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR