mrdnmz
Hilux N70
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
yanlış mı yapıyoruz acaba Frontileri tanıtmakla
yanlış mı yapıyoruz acaba Frontileri tanıtmakla
çok teşekkürler ustam. diğer araçların bazen 4L ile 2-3 vtesle çıktıkları yerlere fronti 4H ile 3 den aşağıya düşmedim. ama bazende frontide 5 kişi ve yükleri olduğu zamanlarda motorun zayıflığını hissedip 4L 2.vitese düştüğüm oldu.otecopel' Alıntı:Gayet güzel bir iş cıkarmışın levent tebrikler. tabiki frontera 2.2 olsun 3.2 olsun kolay bir lokma değil. ama sonuc şuki türk toplumu ön yargılı o yüzden frontera bu günlerekadar hep dışarıda tutuldu insanlar yavaş yavaş anlayacak ve görüp inanacaklar.
emrem bu tür faaliyetlere katılıp frontileri tanıttıkca piyasasını yükselticeğimizden korkuyorum.mrdnmz' Alıntı:yanlış mı yapıyoruz acaba Frontileri tanıtmakla
amin... aynen devam.mrdnmz' Alıntı:Pazar günü 35 plakalı bir Fronti dekiler ile Gölcük te karşılaştık ama yol müsait olmadığından sadece birbirimize geçerken selam verebildik.
Sanıyorum "kullanıcısı" olan bir aracımız olacak yakında.
Bunun tabi ki + ları da var - leri de.
göreceğiz.
Aynen devam. Ben halimden memnunum... Aracımdam memnunum. Dostlarımdan hele hele Allah ayırmasın. AMİN...
mrdnmz' Alıntı:Bu arada 9 Kasım a kadar İstanbul dayım. Dostlara duyurulur )
frontiyi parkurdaki ve seyirci etabında gören bir çok kişi YOK ARTIK bu araba buralarda gezebiliyormu, yada engelli yada kaya geçişlerini görenler frontiye hayretler içinde kaldı. hatta bir pilot ve copilotu sunu dedi: hantal araba, ama düşündüğümüz kadar hantal değilmiş yanıldık. yaklaşık bi 6-7 bin lira ile yapılacak modifiye süper olur. bizim frontilerin kaybettiği nokta 1- fronti pek tanınmıyor 2-motor cc si kasanın ağırlığına zayıf kalıyor. geri kalan özelliklerinde diğerleri ile kafa kafaya, hatta bazı özellikleri fazla bile.
estağfurullah, motor tamir bilgim yok denecek kadar az. benimde ustam otecopel... ama allahın izni ile mekanikte eyvallah...BIM01' Alıntı:üstat farklı organizasyonlarda birinciliklerde bekliyoruz ...düşünsene farklı yarışlarda 1 ve 2 lik kürsüsünde iki frontera ..birincilik adaylarından biri siz diğeride damast arkadaşımız olabilir diye düşünüyorum ..hem teknik beceri hemde araçları yeterli ....
estağfurullah, motor tamir bilgim yok denecek kadar az. benimde ustam otecopel... ama allahın izni ile mekanikte eyvallah...
damastımı geçemem, geçipte birinci olamam. ikincilik yeter bana
offroad yarışlarına katılabilmemiz için frontilerimizi soyup tekrardan giydirmek gerekiyor. buda en az 15.000 tl lik modifiye yapmak demek. ayrıca her yarış için 2-3 bin, sonrası da bi 6000tl masraf. ya dededen çok kalan miras olması lazım yada iyi bir sponsor bulmak lazım.
yani...BIM01' Alıntı:cok ciddi paraymış..ben bu kadar masraflı olabılecegını tahmın etmiyordum ..dede mirasıda dayanmaz bu masraflara ..
balikay' Alıntı:estağfurullah, motor tamir bilgim yok denecek kadar az. benimde ustam otecopel... ama allahın izni ile mekanikte eyvallah...
damastımı geçemem, geçipte birinci olamam. ikincilik yeter bana
offroad yarışlarına katılabilmemiz için frontilerimizi soyup tekrardan giydirmek gerekiyor. buda en az 15.000 tl lik modifiye yapmak demek. ayrıca her yarış için 2-3 bin, sonrası da bi 6000tl masraf. ya dededen çok kalan miras olması lazım yada iyi bir sponsor bulmak lazım.