OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 244,759
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

bulusmayı bızım buralara dogru yapın.... burada 2,09 tl karlı cıkarsınız...

Etiketler

merhabalar abilerim...
ben 1 aydır kafama ve beğenime göre suzuki vitara arıyorum ama kendime göre bir araç bulmuş değilim, ama bu gece yolda yürürken opel frontera gördüm tek kapılıydı görünüş bakımından çok beğendim eve gelir gelmez fiyat araştırdım bana uygun geldi parça durumu vergisi yada vitarada(orjinal japon) gibi özellikler varmıdır? nelere bakmalıyım özellikle ...
şimdiden teşekkürederim...

Son halimiz :'( :'( :'( conta takımı, devirdaim pompası, termostat, eksantrik seti, bujiler ve buji kabloları, akis körükleri, rotlar ve rot kolları değişimi. Parça yok diye kimse söylenmesin Frontinin herşeyi var.

2012-08-30 14.35.24.jpg

2012-08-30 14.35.04.jpg

Tek eksiğimiz klima komprosörümüz kaldı çıkma sfırı var ama ben çıkma arıyorum bir yerlerde bilen yada duyan varsa haber verirse sevinirim yoksa gürcistana bakıcam.

ozturk55' Alıntı:
Son halimiz :'( :'( :'( conta takımı, devirdaim pompası, termostat, eksantrik seti, bujiler ve buji kabloları, akis körükleri, rotlar ve rot kolları değişimi. Parça yok diye kimse söylenmesin Frontinin herşeyi var.
Bakım yaptığımız usta sol ön aks körüğü ve mafsalların değişmesi iyi olur dedi. Bu parçaları soracak opel servisine.
Eğer bulamazsa aramaya nereden başlamalıyım. Araç 2000 frontera b kasa 3.2 otomatik...

okufa' Alıntı:
Bakım yaptığımız usta sol ön aks körüğü ve mafsalların değişmesi iyi olur dedi. Bu parçaları soracak opel servisine.
Eğer bulamazsa aramaya nereden başlamalıyım. Araç 2000 frontera b kasa 3.2 otomatik...
Cihan Oto Opel parçacısı hem her şey var hem uygun 0212 530 02 25 Kadir bey.

selamlar arkadaşlar aranıza ankara dan katılıyorum ismim şadan, yaş 36 sağlık bakanlığında denetçi olarak çalışıyorum 1 ay önce arkadaşımdan 2001 model 3.2 opel frontera aldım 190 bin km de ve sadec 2 parçada yüzeyel boya var fiyat olarak 19 tl ye aldım
fakat sabahları ilk kontağa basışımda motor çalışmıyor en az 3 yada 4 kez marşa basışımda alıyor ve gaza basarsamda egzos mnaifoltun ordan patlama yapıyordu neyse yıldız sanayi de ahmet ustaya gösterdim o da denedi baktı subablar sökülecek dedi daha subablar sıkı olduğu için subablar oturma yapmış olabilir dedi ve üst kapak sökülüp subabların oturmuş olduğu ve rektefiyecide subabların alıştırılmasına karar verildi ama olmadı yeni subab aldık 550 tl ye alt üst kapak contası da 470 tl 130 tl ye triger kayışı aldım işçilik daha belli değil arabayı yarın alacağım ihşallah

bugün marş moturunu söktüm bayıı zordu uğraştırddı beni 100 tl gitti tamire dişli ve fircaları değişti

IMG_1930.JPG

IMG_1935.JPG

IMG_1938.JPG

IMG_1939.JPG

Marşmotoru zor bir yerde tam 2saate söktum.akşam 8 oldu marş bastım ok ,yarın sabaha lamayı tutan 2 vida bayıı cins yerde onları takacağım :eek:

IMG_1942.JPG

IMG_1949.JPG

Marşcı bu nasil çalıştı dedi hertarafından çamur cıktı marşın ;D hangi aracın dedi :smiley: ;D

İşte hayalımdeki FRONTERA 42,5 '' lastikle bana 37 '' de yeter hem 37 '' hemde Kastamonu ;D

frontii.jpg

Murat abi insanin elinden gelicek biseyler demekki. Levent abiyle sana hayret ediyorum :smiley: bende biyerden ses geliyo bakiyorum 2 saat nerden geliyo diye

ozturk55' Alıntı:
Aklima bir soru geldi. Aracin 16cm yukseltilmesi ile ilgisi var mi bu degisen parcalarin???

Bu konularda bile yalniz olmadigini bilmek cok guzel :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR