OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 245,008
Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

murat abi vinç in özellik tablosu...

winç.jpg

Etiketler

damast' Alıntı:
Levent abi vinçle ilgili bağlantı yerleri
murat abi benim domuzluk bağlantısı seninki gibi değil. tek parça şaseden 4 somunla bağlı. yani seninkisi gibi aradane profil nede yuvarlak boru yok.

domuzluk.jpg

IMAG0072.jpg_thumb.jpg

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
İlk diyen ben olayım, güle güle kullan. Başka arabaları çekiyorken çok gül.
Hiç kimsenin yüzünden gülücükler eksik olmasın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
çok teşekkürler niyazi abi...

Merhabalar,
Emre kardeş, bu arabayı satayım öyle bir araba alacağım ki işte o zaman ben ikinizi birden çekerim haberin olsun.
Çekici almayacağım, dileğim hiç kimsenin çekiciye ihtiyacı olmasın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

BU GÜN YENİ AYAKKABILARI TEST ETTİM... YAKLAŞIK 50CM LİK YAĞLI KİL ÇAMUR. HATTA ÇAMURUN TAM ORTASINDA ÖN TEKER SABİT DAİRELER BİLE ÇİZDİM, ÇAMUR İÇİN BU LASTİKLER BİREBİR...

IMAG0185-1.jpg

IMAG0186.jpg

lastiklerinizi güle güle kullanın, BF mud ter. mıdır ben mi öyle gördüm ?
çamur performasından şüphemiz yoktur ancak asfalt kullanımında diğer MT ler ile kıyaslarsanız nasıl yorumlarsınız ?

__ C J 7 __' Alıntı:
lastiklerinizi güle güle kullanın, BF mud ter. mıdır ben mi öyle gördüm ?
çamur performasından şüphemiz yoktur ancak asfalt kullanımında diğer MT ler ile kıyaslarsanız nasıl yorumlarsınız ?
çok teşekkürler hocam. BF km2 mud terrain 245*75*16", daha öncesinde cooper stt ler vardı ama 265*75*16" idi. bu sebebten sadece STT ile kıyaslayabilirim.
BF ....asfaltta
1- çok yumuşak lastik yol tutuşu süper ( ani frende, tekerler kızaklamıyor bu sebebten de genelde ABS devreye girmiyor)
2- aracın performansı artı. ( kalkışlar, virajlar, ani duruşlar)
3- yoğun yağmurlu asfaltta suyu daha iyi tahliye ediyor bu sebeble Aquaplaning ( lastik ile zemin teması) daha iyi (http://en.wikipedia.org/wiki/Aquaplaning)
4- asfatta ses pek yok gibi. (özellikle dinlemeye dikkat kesilirsen ses duyuyorsun)
5- asfaltta titreme pek yok gibi.
6- arazide performansı süper (kum da daha denemedim. lastikler tam bar basıncında performans olmayacak gibi. lastik basıncını 3/2 indirerek kumda denemek istiyorum.)

hayırlı olsun levent iyi günlerde kullan yanlış görmediysem vinc cin panosunu ön tanpona takmışşın suyla temas etmemesi lazım iyerki öyleyse vinc ilerliyen zamanda kendi kendine calışır sorun cıkartır. yanlış gördüysem dikkate alma lütfen.

balikay' Alıntı:
çok teşekkürler hocam. BF km2 mud terrain 245*75*16", daha öncesinde cooper stt ler vardı ama 265*75*16" idi. bu sebebten sadece STT ile kıyaslayabilirim.
BF ....asfaltta
1- çok yumuşak lastik yol tutuşu süper ( ani frende, tekerler kızaklamıyor bu sebebten de genelde ABS devreye girmiyor)
2- aracın performansı artı. ( kalkışlar, virajlar, ani duruşlar)
3- yoğun yağmurlu asfaltta suyu daha iyi tahliye ediyor bu sebeble Aquaplaning ( lastik ile zemin teması) daha iyi (http://en.wikipedia.org/wiki/Aquaplaning)
4- asfatta ses pek yok gibi. (özellikle dinlemeye dikkat kesilirsen ses duyuyorsun)
5- asfaltta titreme pek yok gibi.
6- arazide performansı süper (kum da daha denemedim. lastikler tam bar basıncında performans olmayacak gibi. lastik basıncını 3/2 indirerek kumda denemek istiyorum.)

bilgi için teşekkürler iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

otecopel' Alıntı:
hayırlı olsun levent iyi günlerde kullan yanlış görmediysem vinc cin panosunu ön tanpona takmışşın suyla temas etmemesi lazım iyerki öyleyse vinc ilerliyen zamanda kendi kendine calışır sorun cıkartır. yanlış gördüysem dikkate alma lütfen.
sağol hüseyin ustam. daha vinç monte edilmedi. uyarını dikkate alacağım.

imalat başladı... (Rüstem usta bizzat kendisi uğraşıyor)

941379_462937133798159_765570508_n.jpg

969528_462937160464823_1252003078_n.jpg

603412_462937323798140_1652280669_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR