murat abi benim domuzluk bağlantısı seninki gibi değil. tek parça şaseden 4 somunla bağlı. yani seninkisi gibi aradane profil nede yuvarlak boru yok.damast' Alıntı:Levent abi vinçle ilgili bağlantı yerleri
çok teşekkürler niyazi abi...sisdagili61' Alıntı:Merhabalar,
İlk diyen ben olayım, güle güle kullan. Başka arabaları çekiyorken çok gül.
Hiç kimsenin yüzünden gülücükler eksik olmasın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
balikay' Alıntı:
ÇOK SAĞOL EMREM...mrdnmz' Alıntı:Hayirli olsun Levent Abi. İlk beni cek ;D
SAĞOL FUAT HOCAM...Sarper16' Alıntı:Selamlar
Levent Hocam Hayırlı Olsun..
çok teşekkürler hocam. BF km2 mud terrain 245*75*16", daha öncesinde cooper stt ler vardı ama 265*75*16" idi. bu sebebten sadece STT ile kıyaslayabilirim.__ C J 7 __' Alıntı:lastiklerinizi güle güle kullanın, BF mud ter. mıdır ben mi öyle gördüm ?
çamur performasından şüphemiz yoktur ancak asfalt kullanımında diğer MT ler ile kıyaslarsanız nasıl yorumlarsınız ?
balikay' Alıntı:çok teşekkürler hocam. BF km2 mud terrain 245*75*16", daha öncesinde cooper stt ler vardı ama 265*75*16" idi. bu sebebten sadece STT ile kıyaslayabilirim.
BF ....asfaltta
1- çok yumuşak lastik yol tutuşu süper ( ani frende, tekerler kızaklamıyor bu sebebten de genelde ABS devreye girmiyor)
2- aracın performansı artı. ( kalkışlar, virajlar, ani duruşlar)
3- yoğun yağmurlu asfaltta suyu daha iyi tahliye ediyor bu sebeble Aquaplaning ( lastik ile zemin teması) daha iyi (http://en.wikipedia.org/wiki/Aquaplaning)
4- asfatta ses pek yok gibi. (özellikle dinlemeye dikkat kesilirsen ses duyuyorsun)
5- asfaltta titreme pek yok gibi.
6- arazide performansı süper (kum da daha denemedim. lastikler tam bar basıncında performans olmayacak gibi. lastik basıncını 3/2 indirerek kumda denemek istiyorum.)
sağol hüseyin ustam. daha vinç monte edilmedi. uyarını dikkate alacağım.otecopel' Alıntı:hayırlı olsun levent iyi günlerde kullan yanlış görmediysem vinc cin panosunu ön tanpona takmışşın suyla temas etmemesi lazım iyerki öyleyse vinc ilerliyen zamanda kendi kendine calışır sorun cıkartır. yanlış gördüysem dikkate alma lütfen.
tekrar teşekkürler. bilgi paylaşıldıkça güzeldir, bilgi olur.__ C J 7 __' Alıntı:bilgi için teşekkürler iyi günlerde kullanmanız dileğiyle