OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 245,197
Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Selam

Bugün arızalı olan sağ ön ABS sensörümü söktüm ve tamir ettim fakat daha test edemedim ölçüme göre bence oldu .Daha önce ABS sensörü açık devre idi ve sonsuz direnç gösteriyordu,şimdi ise 1021 Ohm direnci var.

Tabii birde yeni İZCİ sticklerimi yapiştirdım :smiley:

IMG_4176.JPG

IMG_4178.JPG

IMG_4179.JPG

IMG_4180.JPG

IMG_4183.JPG

Etiketler

Lehimlediğim uçları SUN FİX ile kapattım ve tüm elektrik kablosunu yeniledim

gardiyano' Alıntı:
Levent,hoşgörüyle karşılarsın umarım..bu oyuncaklar ne işe yarıyorlar ? eğimle ilgili birisi fakat diğerlerinin anlayamadım :smiley: :smiley: :smiley:
abi biri eğim ve rakım ölçer, diğeri saat, pusula ve iç dış sıcaklık ölçer

bir süredir sessiz sessiz yazılarınızı okuyan bir GB üyesiyim ve bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, bir frontera 2.2 almak üzereyim ama ankara'da nereye göstermem gerekir bilemedim (özellikle 4 çekerine baktırmak istiyorum). bu konuda tecrübelerinizden yararlanabilirsem sevinirim... belli bir yer önerirseniz iyi olacak ya da getir ben bakayım diyen var ise o da kabul...
arabayı alırsam aranızdayım:smiley:
sağolun...

Sizide aramızda görürüz inşallah Ankarada benim aracımı götürdüğüm yer şaşmazda yücehan özel opel servisine götürüyorum fronteralardan anlıyan ustalar Yeni Başkent Sanayi Sitesi

62.Sokak No:29

Batıkent-Yenimahalle

ANKARA

Tel: 0312 278 22 97

Hakan ve yücel usta var. 4x4 ü kontrol için life kalkması yada araziye çıkmak lazım

YSF' Alıntı:
Sizide aramızda görürüz inşallah Ankarada benim aracımı götürdüğüm yer şaşmazda yücehan özel opel servisine götürüyorum fronteralardan anlıyan ustalar Yeni Başkent Sanayi Sitesi

62.Sokak No:29

Batıkent-Yenimahalle

ANKARA

Tel: 0312 278 22 97
işte ben bunu seviyorum. BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA GÜZEL VE LEZZETLİ OLUR. teşekkürler YSF.....

damast' Alıntı:
Merhaba

Isuzu parçasına git rahatlıkla bulursun fiyatta uygun olur

Bugün iç dış aks körükleri ön ve arka mafsallar sis lambaları değişti, önde sağ ve sol teker iç kısmın korumaları yapıldı.
Yürür aksamı için içim oldukça rahat artık. Malzemeler sanırım 180-200 tl gibi birşey tuttu, toplam 300 tl verdim.
Yürür aksamı isuzuda oldukça rahat bulunabiliyormuş gerçekten. Teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR