Bugün arızalı olan sağ ön ABS sensörümü söktüm ve tamir ettim fakat daha test edemedim ölçüme göre bence oldu .Daha önce ABS sensörü açık devre idi ve sonsuz direnç gösteriyordu,şimdi ise 1021 Ohm direnci var.
bir süredir sessiz sessiz yazılarınızı okuyan bir GB üyesiyim ve bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, bir frontera 2.2 almak üzereyim ama ankara'da nereye göstermem gerekir bilemedim (özellikle 4 çekerine baktırmak istiyorum). bu konuda tecrübelerinizden yararlanabilirsem sevinirim... belli bir yer önerirseniz iyi olacak ya da getir ben bakayım diyen var ise o da kabul...
arabayı alırsam aranızdayım
sağolun...
Sizide aramızda görürüz inşallah Ankarada benim aracımı götürdüğüm yer şaşmazda yücehan özel opel servisine götürüyorum fronteralardan anlıyan ustalar Yeni Başkent Sanayi Sitesi
Sizide aramızda görürüz inşallah Ankarada benim aracımı götürdüğüm yer şaşmazda yücehan özel opel servisine götürüyorum fronteralardan anlıyan ustalar Yeni Başkent Sanayi Sitesi
Bugün iç dış aks körükleri ön ve arka mafsallar sis lambaları değişti, önde sağ ve sol teker iç kısmın korumaları yapıldı.
Yürür aksamı için içim oldukça rahat artık. Malzemeler sanırım 180-200 tl gibi birşey tuttu, toplam 300 tl verdim.
Yürür aksamı isuzuda oldukça rahat bulunabiliyormuş gerçekten. Teşekkürler...
Merhabalar,
İlk diyen ben olayım, güle güle kullan. Başka arabaları çekiyorken çok gül.
Hiç kimsenin yüzünden gülücükler eksik olmasın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.