OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 244,744
Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Gezi için katılımcı arkadaşlarımızın harıl harıl "bakım" yaptırdıklarını duyuyorum :smiley::smiley: biz de kendi çapımızda hazırlanıyoruz. İnşallah çok güzel olacak. Hem görsel hem de gezi olarak....

image.jpg

Etiketler

mrdnmz' Alıntı:
Gezi için katılımcı arkadaşlarımızın harıl harıl "bakım" yaptırdıklarını duyuyorum :smiley::smiley: biz de kendi çapımızda hazırlanıyoruz. İnşallah çok güzel olacak. Hem görsel hem de gezi olarak....
işin esas yükünü sen çekiyorsun....

bir anda aklıma bir şey geldi...

Daha önce kendi aracı ile ilgili burada konu açmış ve sonra bir sebepten aracını satmış dolayısı ile buradan ayrılmış fakat aracı satın alan kişi ve araç hala bu sayfalarda...

mesela benim aracıma ait eski konular var mı diye bakınıyorum şimdilerde.. olur mu olur...

çok mu karışık oldu...

Merhabalar,

Bugün TUV muayenesini yaptırdım ve hiç beklemediğim bir sebepten ağır kusur aldı.
Sebep sol ön farın cam desenleri ters, yani yönü hatalı görünüyormuş.
Böyle bir durumla karşılaşan varmı? Görevlinin dediğine göre camının değişmesi yeterli...
Nasıl bir yol izlemeliyim? Tavsiye lütfen.

okufa' Alıntı:
Merhabalar,

Bugün TUV muayenesini yaptırdım ve hiç beklemediğim bir sebepten ağır kusur aldı.
Sebep sol ön farın cam desenleri ters, yani yönü hatalı görünüyormuş.
Böyle bir durumla karşılaşan varmı? Görevlinin dediğine göre camının değişmesi yeterli...
Nasıl bir yol izlemeliyim? Tavsiye lütfen.

İlk defa duyuyorum. Aklıma gelen en pratik çözüm tekrar muayene için başka istasyona gitmen. Durumu anlatırsan geçersin diye tahmin ediyorum.

Banada mantıksız geldi. Far desenlerini araştırıyorum...

solönfar.jpg

solönfar2.jpg

Gündüz gözüyle bende kontrol edeceğim eğer aynıysa bence itiraz edin ya da parça numarası opel yedek parçasıysa gene itiraz edin.

Çok da belli olmasa da iki 3.2 daha var fotoda fikir verebilir belki.

image.jpg

Sevgili frontera sahipleri,

Aramadığım yol kalmadı, model nosuna göre sağdan trafik için sol far olarak çıkıyor tabi yurt dışı sitelerde...

Sizlerden ricam sol farınızdaki desen yüklediğim resimdeki gibimi sol taraftaki gibi aynı desendemi?
mümkünse bir resimde koyabilirseniz tüv e gidip itiraz edeceğim.

şimdiden teşekkürler...

sadoz5775' Alıntı:
benim aracında her iki farı aynı yönde bakmakta bosch marka
Teşekkür ederim, benim araçdaki far yanlışmış.
Ayrı bir konu başlığı açtım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR