OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 245,204
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Sevgili Fronti Sevdalıları......
2012 yılında 1.Frontera Buluşması-Tuz Gölü ardından, 2013 yılı 2.Frontera Buluşması-Likya Yollarında gezimizi Emre kardeşim (mrdnmz) ile planlayarak sizinle paylaşmak istedik. Gerçi planın ağır yükünü Emre kardeşim (mrdnmz) çekti. Bana sadece reklamı kaldı. Emeğine yüreğine sağlık emrem....
Bu sefer ki buluşmamız daha detaylı. Tam bir yaz kampı olacak inşallah. 2012 nin ve 2013 ün kışının sıkıntı ve gerginliğini yorgunluğunu atalım mı.? Off-road yaşam tarzında az da olsa Frontera da var diyelim mi.?

Gezi için ayrı bir topik açılmıştır.
http://gezenbilir.com/index.php?topic=95535.0#ixzz2OLvfHaXL

Etiketler

24.03.2013 GÜNÜ İZMİR-SEFERİHİSAR-SIĞACIK TEOS MARİNA DA EGE ASAL MOTOR SPORLARI SEZON AÇILIŞI İÇİN, OPEL TEAM TÜRKİYE İLE OPEL FRONTERA 4X4 TEAM OLARAK, SAYISIZ RALLİNİN ŞAMPİYONU VE MOTOR SPORLARINA GÖNLÜNÜ ADAMIŞ SAYIN MİTHAT DİKER VE ARACI MITSUBISHI EVO SU İLE BİRLİKTE İDİK.

4-B6C4F59E-8142584-480.jpg

4-FF8A6A21-908974-480.jpg

4-520628CC-1040554-480.jpg

İZMİR KARABAĞLAR HIRİSTİYAN MEZARLIĞININ YANINDA BULUNAN LASTİKCİM DE BUGÜN LASTİKLERİ DEĞİŞTİRDİK. ADAMLAR İŞİNİ İYİ BİLİYOR. ÇAKMA DÜZEN DEĞİL PROFOSYENELCE ÇALIŞIYORLAR. DAHA BEN KAPIDAN GİRİP KENDİMİ TANITMAMLA, HEMEN İKRAM GELDİ, ARABAYI LİFE ALIP, ÇALIŞMAYA BAŞLADILAR. BEN DAHA BEN LASTİK İÇİN GELDİM DEMEME FIRSAT BİLE VERMEDİLER. (DAHA ÖNCESİNDEKİ TELEFON GÖRÜŞMELERİNDE TABİKİ LASTİK CİNSİNİ VE ADIMI VERMİŞTİM). FİYAT BAYA UYGUN İDİ.

IMAG0067.jpg

IMAG0065.jpg

IMAG0064.jpg

mrdnmz' Alıntı:
Güzel gezilerde eskiye Levent Abi. 265 ten 245 e geçtin farkını da kullandıkta yazmanı bekliyoruz.
ÇOK SAĞOL EMREM DARISI SENİN BAŞINA....
265 DEN 245 E YANİ FRONTİNİN STANDART EBADINA DÖNDÜM. FARK MI.?
1- DİREKSİYON YUMUŞADI,
2- MOTOR DAHA RAHAT ÇALIŞIYOR,
3- ÇEKİŞ ARTTI,
4- SERHAT USTANIN YORUMU İSE " ŞİMDİ ARACIN 15-20 KURUŞ DAHA AZ YAKACAK"

fuatcemal' Alıntı:
selam hocam
245 derken 75 -16 tı mı
selam hocam...
evet 245/75/16... esasında frontinin haynes standartı 245/60/16, ancak 60 ı 75 olarak seçerek biraz yüksek tutmak istedim.

hatırlatalım... kalınacak yerlerde rezervasyon açısından da önemli bir konu...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95535.msg1246953#msg1246953

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Fronitmin Alt Takım Bakım Ve Modifiyalerine, İzmir Balçova Sanayisinde Ki Serhat Oto (sitemizin 35serhatoto35 Rumuzlu Üyesi) Da Başlandı. Kupa Takozlarından 3cmlik Teflon İle Yükseltme Yapıldı, Tüm Kupa Takozları Yenilendi. Hepsinden Ziyade Hava Debi Metre Soketi Çakma Bir Şekilde İdi Onu Bile Orjinal Hale Getirmiş. Teşekkürler Serhat Ustam....

IMAG0072.jpg

IMAG0073.jpg

IMAG0074.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR