OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 244,764

Etiketler
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

balikay' Alıntı:
aahhhhhh aaaaaahhhhh......
yarama tuz bastınız. ben 2.8TDI motoru buldum bile ama 2012 yılı başlarında yasa değişikliği oldu. benzinli motor olarak üretilen araca dizel, dizel motor olarak üretilen araca benzinli motor değişimi yapamıyorsun. birde diyelim ki aracın 2.2i benzinli, aynı araca 2.0i benzinli motor takamıyorsun 3.2 motor serbest. yani uzun lafın kısası benzinli-dizel arasında değiştirme yok, mevcut motorun da cc den büyük takabiliyorsun, küçük cc takamıyorsun. :'( :'( :'(

evet mevzuat daki değişiklik benimde planlarımı bozdu.dizel takabilseydik süper olucak dı.3.2 motor ise takmaya gerek görmüyorum.en iyisi böyle devam.

hakkı57' Alıntı:
evet mevzuat daki değişiklik benimde planlarımı bozdu.dizel takabilseydik süper olucak dı.3.2 motor ise takmaya gerek görmüyorum.en iyisi böyle devam.
katılıyorum....

otecopel' Alıntı:
AHH AAAAHHHH Siz bi 3.2 tadına varsanız böyle konuşmazsınız da da sıvar. ;D
benim adım hıdır elimden gelen budur :'( yaramı deşme hüseyin abi ne olur...

arkadaşlar hiz fronterasına zenon far takan oldumu arıza lambası yakıyomu veya sıkıntı yaşayan oldumu acaba

BIM01' Alıntı:
arkadaşlar hiz fronterasına zenon far takan oldumu arıza lambası yakıyomu veya sıkıntı yaşayan oldumu acaba

Yazdıklarım Tamamı ile şahsi görüşümdür.

Eğer orijinal xenon uygulaması (yani mercekli ve bu merceklerin motoru olacak aracın dengesine göre otomatik olarak ayar yapabilmesi) yapmayacaksınız ne takarsanız takın karşıdan gelenin gözünün içine edersiniz.

Ben karşıma çıkan çakma xenonlu ya da far ı ayarsın olupta gözümün ine edeni araçta ne varsa yakarak karşılıyorum. Küçük bir not bende 2 tane hella 3000blue delici var :smiley:)) ve 2 tane de yayıcı var.

Yani diyeceğim o ki, eğer gerçekten yapmayacaksınız hiç yapmayın derim.

Ya da yapacaksanız da en az 12000K kullanın hiç olmazsa keyifli olsun diğerleri zaten sadece kendini aydınlatır. Son bir not bizim fakrların camları yapısı dolayısı ile ışığı yayma özelliği olduğundan belki onlarla da oynamanız gerekir zira xenon lar düz camdır.

Yaparsanız da resimleri görelim yine de :smiley::smiley:

mrdnmz' Alıntı:
Yazdıklarım Tamamı ile şahsi görüşümdür.

Eğer orijinal xenon uygulaması (yani mercekli ve bu merceklerin motoru olacak aracın dengesine göre otomatik olarak ayar yapabilmesi) yapmayacaksınız ne takarsanız takın karşıdan gelenin gözünün içine edersiniz.

Ben karşıma çıkan çakma xenonlu ya da far ı ayarsın olupta gözümün ine edeni araçta ne varsa yakarak karşılıyorum. Küçük bir not bende 2 tane hella 3000blue delici var :smiley:)) ve 2 tane de yayıcı var.

Yani diyeceğim o ki, eğer gerçekten yapmayacaksınız hiç yapmayın derim.

Ya da yapacaksanız da en az 12000K kullanın hiç olmazsa keyifli olsun diğerleri zaten sadece kendini aydınlatır. Son bir not bizim fakrların camları yapısı dolayısı ile ışığı yayma özelliği olduğundan belki onlarla da oynamanız gerekir zira xenon lar düz camdır.

Yaparsanız da resimleri görelim yine de :smiley::smiley:

Emre bey şahsi goruşlere deneyimlere tecrübelere hatalara yanlışlara her zaman saygımız var olmasaydı burada paylaşımın bir anlamı olmazdı.

haklısınız farın yapısı şekli zenenonda cok fayda saglamaz gıbı en ıyısı ben farklı yollarla bu olayı cozeyım..saygılar

BIM01' Alıntı:
Emre bey şahsi goruşlere deneyimlere tecrübelere hatalara yanlışlara her zaman saygımız var olmasaydı burada paylaşımın bir anlamı olmazdı.

haklısınız farın yapısı şekli zenenonda cok fayda saglamaz gıbı en ıyısı ben farklı yollarla bu olayı cozeyım..saygılar

Bir marka vardı adını hatırlamıyorum. O markanın ampülleri nispeten daha acısız :smiley: aklıma gelince yazarım. Herkese mutlu sağlıklı nice yıllar.

Günaydınlar herkese, 1997 frontera sport, v kayışı uzunluğunu bilen varmı? Dün tamirci hatasından kayış koptuda.

arkadaşlar bizim bu 3.2 frontler limited diye geçiyor limited ne anlama geliyor zaten 3.2 lerin hepsi limited değilmi değilse ayrım varsa neye göre ayrım var farklılıkları nedir teşekkürler

İşre FRONTERA Kurtarma... http://www.haberexen.com/afad-hayat-kurtariyor-2-164g-p16.htm

Frontera kurtarma http://www.haberexen.com/afad-hayat-kurtariyor-2-164g-p5.htm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR