Opel Frontera İçin Şnorkel Uygulaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,992

Etiketler
Ynt: Opel Frontera İçin Şnorkel Uygulaması

erdal ustanın saçlarının neden gittiği belli oldu... ;Diyi bir mühendislik çalışması olmuş..emeğine ve yüreğine sağlık erdal usta..ilk resime bakarsanız şnorkeldeki açı ,kapı direğine göre daha kapalı. ustalıklardan en önemliside şnorkelin profilini bozmadan o açıyı genişletip kapı direğine alıştırmak..aracı ve işçiliği yakından gördüm..harika olmuş..güle güle kullan levent kardeşim..bu şnorkel işini düşünenlerin adresi belli..ERDAL USTA..

sağolasın haluk abi.. keramet erdal ve ustada...
sen şu resimden bahsettin galiba..

DSCI0066.jpg

evet bu resim şnorkelin önceki duruşunu tam gösteriyor..fronteraya yakıştı......

Snorkel, işçilik ve diğer tüm malzemelerle; eğer sakıncası yoksa toplam ne kadara mal olduğunu paylaşabilir misiniz acaba ?

Galdor' Alıntı:
Snorkel, işçilik ve diğer tüm malzemelerle; eğer sakıncası yoksa toplam ne kadara mal olduğunu paylaşabilir misiniz acaba ?
250tl civarı snorkel. Malzeme+işcilik ve ustalık kendimize ait. Eğer komple snorkelde dahil başkasına yaptırsaydım herhalde 800-1000tl arasını bulurdu. eğer snorkeli karaoosh nickli arkadaştan harici bir yerden alsaydım sadece snorkel 600-800tl tutardı. izmire yanıma gelme durumun varsa daha ucuza mal etmeye yardımcı olurum.

Selamlar
Bende şnorkel taktım,
Detaylı resimleri daha sonra..

Resim.jpg

Resim 001.jpg

Resim 010.jpg

Çok şık olmuş, şekil olarakda çok estetik duruyor,nereden aldınız ve maliyet konusunda bilgi verebilirmisiniz? Güle Güle Kullanın Çok Yakışmış.

Ben bir doneyim de once kazasiz belasiz bize de snorkel farz oldu. Cok guzel olmus gercekten hem cok estetik hem de sadece goruntuden ibaret degil

Artik bol camurlu sulu fotolari videolari bekliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR