Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 212
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,022

Etiketler
Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

ict3055' Alıntı:
Arkadaşlar en son görüşmelerimize göre, yaylada en az 80 cm kar var.
Ve çadırları bile atacak yer yok.
Yani demem o ki;
80 CM kar üzerinde ve -20 dereceye kadar kamp atabilecek insanlar gelsin.
Bu ne demektir. Daha önce kış kampı tecrübesi, donanımı olmayanlar gelmesin.
Bu işin şakası yok.
-1 de su donuyor. Biz -20'den bahsediyoruz...
Lütfen ikazlarımız size şaka gibi gelmesin.
Bünyesi alışık olmayanlar, Donanımı tam olmayanlar, daha önce bu imkanlarda kamp atmayanlar için uygun bir kamp değildir...
Lütfen beni yanlış anlamayın.

beni istemiyorsun demek peki öyle olsun ben gelmiyorum :D :D :D
şaka bir tarafa hepiniz dikkatli olun iyi eğlenceler.

ilk fotolar benden gelsin bari :D

383930_10150529020305742_702365741_8579949_1744363845_n.jpg

391881_283753108351534_100001505401770_867660_132860383_n.jpg

388396_10150529016650742_702365741_8579938_2096928637_n.jpg

386424_350590824953420_100000075161514_1500972_94034719_n.jpg

Selamlar

Hayatımda ilk defa dağ başı kalabalıkdiye geri döndüm ;D
yaylada yer kalmadı diye 2 araba geri döndük yarın için gitmeyi düşünen rezervasyon yaptırsın :D

Yuvacık aytepe yaylası bu gün rezerve yarın için rezervasyon kayıtlarının açılmasını bekleyin :mad:

saygılar.

az önce görüştüm arkadaşlar ateş başında hafif hafif donmaya başlıyorlar keyifleri yerinde video çekimi yapıyorlardı ilerleyen saatlerde yine arayıp bilgi vereceğim size :D :D :D

Ben izmitte 230 metrede oturuyorum şuan 5 cm kar var aytepe 1000 metrelerde 1 metreden fazla kar vardır herhalde. Yağış halen daha devam ediyor.
Arkadaşlar için zor bir gece olacak.

selimsani' Alıntı:
VAy Sabri Abi takıl sen bizsin bakalım ;D Yarın görüşürüz artık...
arkadaslar dün gece donduk valla zor bir gece oldu öğlen istanbula dönmeye karar verdik bu sefer gelen araçların yoğunluğundan aşağıya inmemiz 3 U buldu .. Herkeze teşekkürler güzel bir kamp oldu ;))

Yaw arkadaşlar fotoğraflar için yeni konu açılmayacak mı acaba, buraya koysak mı, bugün döndük biz de... Bu arada Ömer Abi patlatmışın bombayı, yaylada hakikaten yer yoktu, biz de aşağıda mangalımızı yaptık, kardan kangurumuzu da yaptık ;D

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
ömer abi ben saat 5 ten sonra yukarıya çıktım epey bir kalabalık vardı herkes ateş başında muhabbet ediyordu yanımda gelen misafirimin ısrarı ile geri dönmek zorunda kaldım feci buzlanma var yerler cam gibi yarın gidicekler dikkat etsin olmadı haberleşelişm başka organizasyon yaparız belki

Selamlar

Hayatımda ilk defa dağ başı kalabalıkdiye geri döndüm ;D
yaylada yer kalmadı diye 2 araba geri döndük yarın için gitmeyi düşünen rezervasyon yaptırsın :D

Yuvacık aytepe yaylası bu gün rezerve yarın için rezervasyon kayıtlarının açılmasını bekleyin :mad:

saygılar.

Selamlar

Birol kardeşim bu kara gezimi dayanır :D daha çok gezi düzenlenir.

Kamp alanına giremediğim için yol ve manzara resimleri yüklemek istiyorum ama olmuyor resimler 5 - 6 MB bunları % 50 küçülttüm bakalım ne olacak.

saygılar.

IMG_0024.jpg

IMG_0027.jpg

IMG_0053.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR