Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 212
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,842
Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

Ben de hafiften yükleyeyim bari artık, Ömer Abi iyiydi fotoğraflar da gerisi yokmu?... İlk fotoğraflar yoldan, Yuvacık-Aytepe yolu...

Selamlar

Bende fotoğrafları hanım çekti ;D bizde sendeki tecrübe nerdeeee :D hem aracı sür hem kayıt yap hemde güzelce bir anlatımla sırala. dur hocam daha acemiyiz. ;D yol senin buyur.
ben makinayı yeni aldım kullanmayıda yeni yeni öğreniyoruz bir foto 5 - 6 MB. çıkıyor. bunları tek tek küçült ağır ağır yükle zor iş acemi için.
Ayrıca hafiften şüphelenmeye başladım araçlarla iniş çıkış tıkanınca yukardakilerin donmaya karşı direncinimi test ettiler nedir ? ;D odun dolu kamyonda çıkamıyordu yol dolu diye entersan ;D

saygılar.

Etiketler

Ömer Abi bende bir program var, fotoğrafları topluca küçültüyor, setup'ını bulursam yollarım sana...

Fotoğraflara devam... Araçla ulaşamadığımız için yürüyerek kamp yerine doğru çıkıyoruz...

29.jpg

30.jpg

31.jpg

arkadaşlar bf ler oldukca guzel iş cikardi at oldugu halde hıc zorlanmadık desem yalan olmaz hatta cadır ıcın gereken alanı aracımızla actık yarım metre kar oldugu halde :smiley:

Yaylaya varmak üzereyiz artık, bir def ile toyota tepede gözüktü, kar biraz buzlandığı için çıkmak zorlaşmıştı...

;D Bu tip yazılar katılmayı düşünen arkadaşların teşebbüs etmesini engelliyor, bunun yerine yol adeta 5 şerit otoban gibiydi, gbi teşvik edici ifadeler kullanalım lütfen ;D

sabri yucel' Alıntı:
arkadaşlar bf ler oldukca guzel iş cikardi at oldugu halde hıc zorlanmadık desem yalan olmaz hatta cadır ıcın gereken alanı aracımızla actık yarım metre kar oldugu halde :smiley:

Kesinlikle Sabri Abi, valla bu kadarını hiç tahmin etmezdim, lastiklerimi seviyorum ;D

cuma aksami gittim cumartesioglen dondum ... bf lerde zincir varmiş gibi performans gosterdi ... camurda zayıf olması benı uzuyordu karda mutlu olduk ...

BF A/T ler hafif çamurda da fena değil derin çamurda sıkıntılı karda buzda bence zincirden daha iyi karda iş yapan ve benim bizzat gördüğüm tek M/T silverstone xtreme

Kamp alanında Sabri Abi kaçabilmek için araçlara yer açmakla meşguldu, Sabri Abi'nin uykusuzluktan gözler gitmişti ama ;D

43.jpg

44.jpg

45.jpg

Yolda en sonda biz olduğumuz için ve çıkmak isteyen araçlardan ayrıca odun taşıyan unimog'a (bir fotoğrafını çekemedim ona yanıyorum) yol vermek için aşağıya dönüyoruz... Yolda bekleyen araçlar... İlhan Abi'nin Delica'nlı da oradaydı ama İlhan Abi'yi göremedik...

57.jpg

58.jpg

59.jpg

60.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR