OFFROAD AZERBAIJAN

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OFFROAD AZERBAIJAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,156

Etiketler
Ynt: OFFROAD AZERBAIJAN

Selam Azerbaycan

Çok memnun ve mutlu olduk.

Videolara profesyonel eli değmiş, belli. Demek ki çekimler profesyonelce olunca seyir de zevkli oluyor.

İkinci ve üçüncü videoların düşündürdükleri:

1. G'nin üstünlüğü tartışılmaz.

2.Karlı havalarda paletlerin üstünlüğü hiç tartışılmaz. (türkiye'deki profesyoneller, acaba sizlerin paletleri var mı? ;D)

3.Sürücülerin azmi ve kararlılığı hiç tartışılmaz. (O karda sen soğuğa aldırmadan 4 tekerleği de sök ve palet tak.... Tebrikler)

4.Çamurda ve karlı havalarda hemen gaza yüklenmemek lazım. (1. videoda aks kıran mitsubishı çamura girerken yüksek devirdeydi. 2. videoda 90 ile başlayan plakası olan mitsubıshı da karda sık sık gaza yüklendiği için patinaja düştü. Onu kullanan arkadaşa "hemen devri yükseltme" demek lazım. ;D)

5. Demir atlar güzel... Bir de Türklerin imalatı demir atlar olsaydı daha güzel olurdu. (Bazı forumlarda araba kavgası yapılır ya; eloğlu yapar, bizimkiler onların yaptığı üzerine kavga eder.... Tuhaf bir millet miyiz neyiz? ;D)

Tebrikler aziz Türk milletinin Azerbaycan kolu.

Olgun kardeş hem taş atıyorsun millete cevap verilince,de kızıyorsun beyav bu arada engin bilgi ve tecrübelerini,de paylaşmışsın kardeşlerimizle

dopamin' Alıntı:
Olgun kardeş hem taş atıyorsun millete cevap verilince,de kızıyorsun beyav bu arada engin bilgi ve tecrübelerini,de paylaşmışsın kardeşlerimizle

Sevgili dopamin, valla kime ne taş attığımı anlayamadım; bağışla. :D (Şayet diğer forumu kastediyorsan, oradaki serzenişler tacizcileredir ;D)

Engin bilgime gelince; sadece videoların "düşündürdükleri"dir. Yanlış da olabilir. Haddimi bilir ve bu durumda hemen "yanılmışım, üstat arkadaşlar daha iyi bilir" derim.

Engin deneyimim ise yok. Şu "gaza yüklenme" meselesini diyorsan, -off road aracıyla değil normal araçlarla yaşadığım deneyimden söz edebilirim- bu deneyimleri bu forumdaki profesyonellerin bilgilendirmeleriyle birleştirince dikkatimi çekti, o bakımdan yazdım. Niye dikkatimi çekti? Aynı noktada diğer araçlar patinaja düşmüyor, mitsubıshı patinaja düşüyordu, tekrar izledim. O bakımdan.

meraba dini bir, dili bir , koku bir. kulturi bir qardashlar

0ncelikle ben kendim ruscayi yuzde otuz anca konushurum

bizim forumun rusca olmasi sinirimizda bur gurcu dovleti olmasidir, yarisha ora gidiyoruz

Azerbaycanda off roadin bur bucuk yashi var sanirim bir bucuk yilda cok ishler yaptik.

sizler gibi profesionel olmasaqda kendi uzerimizde suratla calishiyoruz

bak buna darildim . ne zann etdiniz buzleri? turkiyeni ne zaman unutduq biz? buzim forum oldu olali orada turk konusu var

http://www.offroad.az/forum/index.php?/topic/463-istanbul-offroad-klubu/

http://www.offroad.az/forum/index.php?/topic/2112-istanbul-baku

sanirim forumda kayit yapmak tum dunyada ayni,, problem olarsa bana nick ve e posta adresinizi yazin ben kayit yaparim azer@offroad.az

bu arada.. bu pazar duyduk kar yaqmish bi ilk kar gezisi yaptik

http://www.youtube.com/watch?v=9sUlZ2c2VyQ&feature=player_embedded

DSC_0616_resize.JPG

DSC_0622_resize.JPG

benim en cok evdiyim aracim 89 model g

Evet güzel araçtır... Türkiyedede epey var ama motorları çok güçlü değil buradakilerin çoğunluğunun...

siz Azerbaycan da offroad için benzinlimi yoksa dizel araçmı tercih ediyorsunuz???

dopamin' Alıntı:
Tuhaflık bizdedir sizde değil boşuna nefes tüketmeyin

Valla ne demek istediğini anlayamadım arkadaş. Tuhaflığın geçtiği cümle bir latifedir. Siz kim biz kim, anlayamadım ki nefes tüketeyim.

olguncandan' Alıntı:
Valla ne demek istediğini anlayamadım arkadaş. Tuhaflığın geçtiği cümle bir latifedir. Siz kim biz kim, anlayamadım ki nefes tüketeyim.

Yani bir tuhaflık varsa bizde var anlamında azeri kardeşlerimizde değil

gezi videolarıda seçilen müziklerde yaxı olmuş elinize sağlık. tek kapı kısa şaseli araçlarınıza bayıldım keşke türkiyede bu tarz araçları iyi durumda bulabilsekte kullansak..yaxı off roadlar çamurunuz bol olsun

Aramiza hoş geldiniz keyif verdiniz.

Yilda bir kaç kere yaptigimiz büyük kamplarimizda sizleride aramizda görmek bizleri sevindirecektir.

07gokhanlc' Alıntı:
Evet güzel araçtır... Türkiyedede epey var ama motorları çok güçlü değil buradakilerin çoğunluğunun...

siz Azerbaycan da offroad için benzinlimi yoksa dizel araçmı tercih ediyorsunuz???

meraba bende hem benzinli hemde dizel arac var bu mercedes g 1989 model benzin 230 ge amma bur ay once 250 td (OM602 962) 126 BG motor koydum cok memnunum

http://www.youtube.com/watch?v=9OSbCqcuqmM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR