OFFROAD AZERBAIJAN

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OFFROAD AZERBAIJAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,162
Ynt: OFFROAD AZERBAIJAN

cuntan' Alıntı:
süper görüntüler sadece off road
evet offroad olarak görüntüler süper ,heralde onlarda çay kahve sucuk muhappeti yok, bizdeki offroad sıcaklıyı daha hoş gibime geliyo, tabi eleştiri anlamında yazmıyorum genede bizim görüntüler daha sıcak,saygılar.

Etiketler

[size=10pt][size=12pt][size=10pt][size=8pt]gardaşlar hamınzı selamlayıram GEZENBİLİR FAMİLYASINA hoş gelmişiniz..Menim özümde azerbaycanda universitetde telebeyem..burda oxuyan bir Türk olarak televizordan olabildiğince baxırdım..burda görende çox memnun oldum..tekrar hoş gelmişiniz sefalar getirmişiniz..merakla devamını gözleyirik.. :smiley:

cok güzel görüntüler elerinize saglık devamını merakla bekliyoruz

Hoşgeldiniz Azeri kardeşlerimiz,videolarınıza bayıldım...Bakı'ye geldiğimde bir gezinize katılmak isterim...Antalyaya gelirseniz her zaman bekleriz...

Videoları keyifle izledim gercekten azeri kardeşlerimizde cok başarılı.
Hoşgeldiniz. :smiley:

Azeri kardeşlerimiz,hoşgeldiniz :smiley:
hatta ben şimdi sizin siteyede üye oldum kabul ederseniz :D
Bi rica olacak yaw,dil kısmına Türkçe'yide eklerseniz çok iyi olur :D

kecen hafta sonu 2 gunluk gezi yaptik pazar gunu Azerbeycanin atv kanalinda turkiye saati ile 9 00 ciktiktan sonra paylashacaqiz sizlerlr bu kucuk goruntuyu ben arabadan cekdim

http://www.youtube.com/watch?v=HBuBAdy1iak

Ben üye olmaya çalıştım ama galiba olamadım :smiley:
Birde tabi forum Rusça olunca ,hiç bişey anlamıyorum :D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Ben üye olmaya çalıştım ama galiba olamadım :smiley:
Birde tabi forum Rusça olunca ,hiç bişey anlamıyorum :D
Aşkolsun Erkan ya,o kadar Antalya'ya geldin sen hala Rusca öğrenemedinmi abi ;D :D

seco7' Alıntı:
Aşkolsun Erkan ya,o kadar Antalya'ya geldin sen hala Rusca öğrenemedinmi abi ;D :D

Aahahaha sigaranın dumanını yuttum ahahahaha

Yaw yok baba,o taraflarda bezim yok benim biliyosun :D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Aahahaha sigaranın dumanını yuttum ahahahaha

Yaw yok baba,o taraflarda bezim yok benim biliyosun :D
Abi doğru ::smiley:
E ozaman sana Rusların icadı olan yeni bir tekila markası bulalım oradan sökersin Ruscayı :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR