Offroad Aracım İçin Nasıl Bir Telsiz Almalıyım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan trooper64 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,267

trooper64

off-road IN / on-road OUT
Yer
UŞAK
Arkadaşlar off-road için hazırladığım aracıma telsiz donanımı koymak istiyorum. Bunun için nasıl bir cihaz almalıyım? Ruhsat vb. şeyler almadan kullanabileceğim telsiz varsa tercihimdir. Cevaplarınızı bekliyorum.

Etiketler
Ynt: Offroad Aracım İçin Nasıl Bir Telsiz Almalıyım?

trooper64' Alıntı:
Arkadaşlar off-road için hazırladığım aracıma telsiz donanımı koymak istiyorum. Bunun için nasıl bir cihaz almalıyım? Ruhsat vb. şeyler almadan kullanabileceğim telsiz varsa tercihimdir. Cevaplarınızı bekliyorum.
merhaba benımde sızın gıbı ıhtıyacım var bugun arastırdım aselsan cobra 19 dx ıv eu halk bandı ruhsat vb seyler gerekmıyor anten dahıl montas harıc toplam 300 tl ben pazarlık yaptım 250 tl ye bırakacaklarını soyledıler toplu alım yaparsak fıatı daha asagı cekeceklerını soyledıler aselsanın yetkılı satıcısı ınternetten urun hakkında bıraz arastırma yaptım ABD de kamyoncular arasında kullanıldıgını gosterıyor ben almayı dusunuyorum bır kac kısı daha lazımkı fıatı asagıya cekelım hosca kalın.

Cb halk bandı telsizler için ruhsat ve lisans istenmiyor, yeni kanuna göre...

Elektronik cihaz alırken dikkat edilecek hususlar telsizler içinde geçerlidir.Sağlamalık kullanım kolaylığı garanti süresi ve servis ağı.

Ben de telsiz düşünüyorum, toplu alım olursa uygun fiyata haberim olsun...

bana uyar sen araştırdıysan incelemişsindir zaten başka arkadaşlarda var almak isteyen yukarda da yazmışlar bizim işimizi görecekse mantıklı sen buraya cihazın bir resmini yada varsa linkini atarsan bizde inceleyelim karar veririz.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4] fotoraf makınamı kızım goturmus bendede tarayıcı olmadıgından tef cektım hatalar olusursa kusura bakmayın

Goruntu(135).jpg

Goruntu(133).jpg

Goruntu(132).jpg

Goruntu(131).jpg

kredi kartına taksit yapma imkanını da öğrenelim...mail order la falan yaptırabilirmiyiz?

Merhabalar,
Ben bu cihaz için Şişli Aselsan'a gittim ve cihazı yerinde anteni dahil inceledim. Görünüş olarak güzel ve teknik özellikleriyle de bizlerin ihtiyacını karşılayacağını düşünüyorum. Bayileri kanalıyla grubumuz üyelerine 199 TL'den (anten hariç, 56 TL) satılıyordu Aralık süresince. Bu kampanya devam ediyorsa daha avantajlı olabilir. Şişli civarında bulunan arkadaşlarımız Abide-i Hürriyet Cad. Şişli Karakolu karşısındaki bayiden bu bilgileri alabilirler. Ben Karakol yanındaki merkeze gitmiştim karşılarındaki bayiyi önerdiler, öğle tatili olduğundan bayiye gidememiştim Uygun olursa ben de varım.
Selam ve sevgilerimle.
def110

Bunlar 5000 tane gelip ilk sevkiatta gemi ile beraber batip da sigortadan parasi alinip tekrardan ithal edilen cihazlar mi ?

Arkadaşlar merhaba,
Aralık kampanyası bitmeden almayı düşünenler varsa bu konuda girişimde bulunalım mı?
En son bilgiye göre kredi kartına 2 taksitdi, fazla alıcı olursa taksit sayısı da artabilir. Yaşar Arkadaşımız bu konuda yardımcı olabilir mi?
Bir liste yapalım düşüncesindeyim ve ben başlıyorum.
1- Atıf Tezerten
2-
3-

Selam ve sevgilerimle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,772
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR