Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 280,472
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

Tempus' Alıntı:
Arkadaşlar cidden merak ettim, o araç şirket aracımı yada duster tanıtım test aracımı , kullanan ekiptede renault şapkaları megan t-shirtleri görünce merak ettim.

kullanılan araç bir bayiye ait deneme aracı ve gördüğünüz şapkalı ekip o bayinin çalışanları....

Etiketler

arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum güzel bir gün olmuş kaçırdığıma çok üzüldüm :( video görüntülerinide merakla bekliyorum.....

dusterilker' Alıntı:
kullanılan araç bir bayiye ait deneme aracı ve gördüğünüz şapkalı ekip o bayinin çalışanları....

Teşekkürler, bayiyi cesaretinden dolayı kutluyorum
:smiley:

Tempus' Alıntı:
Teşekkürler, bayiyi cesaretinden dolayı kutluyorum
:smiley:

rica ederiz ne demek :smiley: aylardır süren bir polemiğe son noktayı koyduk ve cok hos zaman gecirdik.... Ben kendi adıma çok eğlendim.....
şimdi sırada duster ve diğer markaların halat cekme yarışı mı var :smiley: :smiley: :smiley: şaka diyorum ha kimse yarın gel de yapalım demesin :smiley:

DSC_0048.jpg

dusterilker' Alıntı:
rica ederiz ne demek :smiley: aylardır süren bir polemiğe son noktayı koyduk ve cok hos zaman gecirdik.... Ben kendi adıma çok eğlendim.....
şimdi sırada duster ve diğer markaların halat cekme yarışı mı var :smiley: :smiley: :smiley: şaka diyorum ha kimse yarın gel de yapalım demesin :smiley:

eywahhh yandın ilker bey yarın karşına unimorg gelir hadi derler..... :D

ne demiş atalarımız davul bile dengi dengine :smiley:
aynı platformdaki her araçla kıyaslama yapılabilir ama hep dedim gene diyorum Duster bir SUV ama bazı yetenekleri küçümsenecek değil...

Araç şimdi Sonax tan geldi pırıl pırıl olmuş hemen servise indirttim ve her yerini kontrol ettik ön tamponun altındaki metal dışında herhangi bir yerinde ne bir çizik ne de ezik var :smiley: ( demek daha Çarpışantürk mertebesine erişememişim ) rot ayarları vs hepsi herşey mükemmel durumda teknisyen arkadaşlar hicbir müdahelede bulunmadan aracı yukarı otoparka çıkartmışlar ( yeni etkinlikleri bekliyor )

dusterilker' Alıntı:
Araç şimdi Sonax tan geldi pırıl pırıl olmuş hemen servise indirttim ve her yerini kontrol ettik ön tamponun altındaki metal dışında herhangi bir yerinde ne bir çizik ne de ezik var :smiley: ( demek daha Çarpışantürk mertebesine erişememişim ) rot ayarları vs hepsi herşey mükemmel durumda teknisyen arkadaşlar hicbir müdahelede bulunmadan aracı yukarı otoparka çıkartmışlar ( yeni etkinlikleri bekliyor )

Yeni etkinlik Lopez Parkuru olabilir aslında ;)

sormayın, böyle bir aktiviteyi
kaçırdığım için çok üzgünüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri