Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,955
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Off Roadçu Duster

duster kayışdağına çıkınca offroad aracıymış evet dedik konu kapandı.yaz sebebiyle yollar kuru duster gazlıyor salınarak.yarın meteorolojinin müjdelediği yağmur olursa duster ı çamurda bir görsekmi acaba. şile yeşilvadi den ömer bey yazın son yağışını değerlendirsek diye mesaj yazmış.beklenen yağış olursa çamurlansakmı acaba?hem yaz aylarında duster için konuşacak mevzu olur.konu küllendi 18 binde kaldık.şöle 50 bin tıklamalık bir tartışmamız olur belki.

tyt.fan' Alıntı:
duster kayışdağına çıkınca offroad aracıymış evet dedik konu kapandı.yaz sebebiyle yollar kuru duster gazlıyor salınarak.yarın meteorolojinin müjdelediği yağmur olursa duster ı çamurda bir görsekmi acaba. şile yeşilvadi den ömer bey yazın son yağışını değerlendirsek diye mesaj yazmış.beklenen yağış olursa çamurlansakmı acaba?hem yaz aylarında duster için konuşacak mevzu olur.konu küllendi 18 binde kaldık.şöle 50 bin tıklamalık bir tartışmamız olur belki.

Sevgili Murat Kardeşim
senin yazını okumadan ben yağış sonrası Kemerburgaz civarlarında feci bi şekilde battım ( lastik nedeniyle ) aracın altını kazmak suretıyle kendi imkanlarımla cıktım ve gaz kesmeden geri dondum. Buradan o benim telefonumu acı acı caldırıp benimde gaz kesip batmama sebep olan arkadasımın kulaklarını cınlatıyorum.....

Duster, Pikes Peak International Hill Climb Yarışında 3. olmuş ;)

[attachment=1]
1-Nobuhiro Tajima (Suzuki SX4), 9m51s
2-Rhys Millen (Hyundai RMR PM580), 10m9s
3-Jean-Philippe Dayraut (Dacia Duster), 10m17s

Kaynak: http://www.usacracing.com/ppihc

pikespeak.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri