yasakşehir07
Kamp III
ahmet badem gözlü olmadı sen anlarsın neden öyle dediğimizi.hele önce bir bulsun bakalım da
Lastiğini patlatırım topal kalırsın Selim Sani... Ben alıp götürüyorum...selimsani' Alıntı:Ahmet Abi ilk teklifi veren benim, yok öyle....
arwin' Alıntı:Lastiğini patlatırım topal kalırsın Selim Sani... Ben alıp götürüyorum...
Usta bas gaza yoksa gözden kaçırıcaksın....reis28' Alıntı:Bu kadr iş sitresi ve yogunlugu arasında beni güldürdün ya sende hep gülesin şaka gibi
+111111111karakeçi67' Alıntı:arkadaşım çalıştığın banka kanbankası sanırım, işler iyi değilmidir nedir?? bizi gaza getirip işlerin açılacağını mı hesap ediyorsun anlamadım ki ??? ???
allahaşkına 220 basma gidip gelirken poşetlerdeki malzemeler zedelenmesin.saygılarGRANDCHEROKEE' Alıntı:Arkadaslar, hanımla markete alısverıse gıtmek zorundayım.. Sponsor fırmalar, takıma pılot arayan fırmalar ve detayları konusunda yazabılırsenız sevınırım. Geldıgımde okurum..
Tesekkurler, sevgıler
+1 ;D ;D ;D ;D ;D ;DJUNİOR' Alıntı:allahaşkına 220 basma gidip gelirken poşetlerdeki malzemeler zedelenmesin.saygılar
GRANDCHEROKEE' Alıntı:http://www.youtube.com/watch?v=Q4mAy9jo1x4&feature=relmfu
arkadaslar , yukardakı lınke gırın bakın vıdeoya ; cesaretı olan olursa, bu tarzda bır yarıs duzenlenırse turkıye de, cıksın karsıma
bu yarıs camura jeepı saplayıp vıncle ya da halatla cekıp kurtarmaya benzemez.. bu seyler kolay seyler.. Vıdeodakı yol sartlarında performasnlı surusle o yarısta kapısmak yurek ve pılotluk ıster ))
Korkuyorsan hiç olmazselimsani' Alıntı:Hocam şimdi yarışlar için copil de gerekecektir, eğer lazım olursa ben buradayım, bekliyorum... Ancak benim hız korkum vardır, son sürat giden arabada korkuyorum...