KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşım çalıştığın banka kanbankası sanırım, işler iyi değilmidir nedir?? bizi gaza getirip işlerin açılacağını mı hesap ediyorsun anlamadım ki ??? ???
arkadaslar , yukardakı lınke gırın bakın vıdeoya ; cesaretı olan olursa, bu tarzda bır yarıs duzenlenırse turkıye de, cıksın karsıma
bu yarıs camura jeepı saplayıp vıncle ya da halatla cekıp kurtarmaya benzemez.. bu seyler kolay seyler.. Vıdeodakı yol sartlarında performasnlı surusle o yarısta kapısmak yurek ve pılotluk ıster ))
arkadaslar , yukardakı lınke gırın bakın vıdeoya ; cesaretı olan olursa, bu tarzda bır yarıs duzenlenırse turkıye de, cıksın karsıma
bu yarıs camura jeepı saplayıp vıncle ya da halatla cekıp kurtarmaya benzemez.. bu seyler kolay seyler.. Vıdeodakı yol sartlarında performasnlı surusle o yarısta kapısmak yurek ve pılotluk ıster ))
Hocam şimdi yarışlar için copil de gerekecektir, eğer lazım olursa ben buradayım, bekliyorum... Ancak benim hız korkum vardır, son sürat giden arabada korkuyorum...