serdaragdas' Alıntı:Daha bir çok resim web sayfasında mevcut.
Herkese saygılarımı sunarım.
Bir dahaki Yepyeni oyun haberlerinde görüşmek üzere........................................................................
serdaragdas' Alıntı:Daha bir çok resim web sayfasında mevcut.
Herkese saygılarımı sunarım.
Bir dahaki Yepyeni oyun haberlerinde görüşmek üzere........................................................................
merhabalar verdiğiniz link sayesinde indirdim oynuyorum teşekkürler.serdaragdas' Alıntı:yukarıdaki resimdeki tatra 8x8 kamyonumuzu kargo uçağımıza bindirip dakara gidiyoruz. aynı zamanda hem uçak pilotuyuz hemde dakar rallisi de yarışan kamyon pilotuyuz.
Çok güzel bir oyun olduğunu oynayınca göreceksiniz.
akt' Alıntı:serdar abi bende bazı araçlar bembeyaz gözüküyor neden olabilir ve nasıl düzeltebilirim :-[
bölümlerin amacı yok tamamen free tur atıyorsunuz. güncel hayatta kullanamayacağınız araçları tam bir simulasyon ile bu oyunda kullanma fırsatınız oluyor.civciv' Alıntı:merhabalar verdiğiniz link sayesinde indirdim oynuyorum teşekkürler.
fakat oyunda herhangi bir amaç var mı onu merak ettim.ben pek çözemedimde amacımızı?sadece araçlaı kullanma olayı tamam ama dediğim gibi bölümlerin amaçlarını çözemedim yardımcı olursanız sevinirim(araç devrildikten sonra nasıl düzeltiyoruz onuda sölerseniz sevinirim)