Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 179,436
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

vcpwxksw4deabjkl.jpg

Etiketler

Daha bir çok resim web sayfasında mevcut.
Herkese saygılarımı sunarım.
Bir dahaki Yepyeni oyun haberlerinde görüşmek üzere........................................................................

serdaragdas' Alıntı:
Bir dahaki Yepyeni oyun haberlerinde görüşmek üzere........................................................................

paylaşım için teşekkürler serdar hoş bir oyuna benziyor

uyguluma yapılandırılması doğru olmadığından, bu uygulama başlıyamadı, uygulamayaı yeniden yüklemek sorunu giderebilir dedi ama yeniden yükledim değişme olmadı neden olabilir

serdaragdas' Alıntı:

çok teşekkürler en son paylaştığınız "ROR" direk indiriyorum inş çalışır hayırlı günler.süper oldu bu

arkadaşlar yeni indirdigimiz arac ve bölgeleri nereye atacagız yardımcı olurmusunuz?

serdaragdas' Alıntı:
yukarıdaki resimdeki tatra 8x8 kamyonumuzu kargo uçağımıza bindirip dakara gidiyoruz. aynı zamanda hem uçak pilotuyuz hemde dakar rallisi de yarışan kamyon pilotuyuz.
Çok güzel bir oyun olduğunu oynayınca göreceksiniz.
merhabalar verdiğiniz link sayesinde indirdim oynuyorum teşekkürler.
fakat oyunda herhangi bir amaç var mı onu merak ettim.ben pek çözemedimde amacımızı?sadece araçlaı kullanma olayı tamam ama dediğim gibi bölümlerin amaçlarını çözemedim yardımcı olursanız sevinirim(araç devrildikten sonra nasıl düzeltiyoruz onuda sölerseniz sevinirim)

serdar abi bende bazı araçlar bembeyaz gözüküyor neden olabilir ve nasıl düzeltebilirim :-[

civciv' Alıntı:
merhabalar verdiğiniz link sayesinde indirdim oynuyorum teşekkürler.
fakat oyunda herhangi bir amaç var mı onu merak ettim.ben pek çözemedimde amacımızı?sadece araçlaı kullanma olayı tamam ama dediğim gibi bölümlerin amaçlarını çözemedim yardımcı olursanız sevinirim(araç devrildikten sonra nasıl düzeltiyoruz onuda sölerseniz sevinirim)
bölümlerin amacı yok tamamen free tur atıyorsunuz. güncel hayatta kullanamayacağınız araçları tam bir simulasyon ile bu oyunda kullanma fırsatınız oluyor.
Devrilen bir arazi komyonunu traktör veya bir vinç yardımıyla kurtarma olayını burada yapabilme fırsatınız oluyor.vinçleme kaldırma nakliye ve aklınıza gelen her şey......Sadece beyninizde yapmak istediğinizi fakat normal hayatta yapamıyacağınız tüm aktiviteleri oyunun kendi web sayfasından indireceğiniz araçlarla yapabilmeniz mümkün.iyi oyunlar............

aynı zamanda bir çok menü ve oyun sırasında takip edeceğiniz kullandığınız araca göre verilen ayrıntılar tamamen türkçe açıklamalı.örneğin aracın tırmanıştaki veya bir kaya üzerinden geçişteki yaşanan şase esnemesi gerek grafikleşerek gerekse aracın şeffaf bir görünüm alması sadece şasedeki esneyen ve zorlanan bölümlerin takibini yapabiliyorsunuz.ve kumlu zemin için aracınızın lastik basıncını ayarlanması klavyedeki tuşlarla yapabiliyorsunuz. aklınıza ne gelirse hepsi bu oyunda var. sadece kullanarak ve klavye üzerindeki tuşlara basarak görebilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR