yeni nesil dsg lerle ilgili dedikleriniz data hanemde yerini aldı teşekkürler....
bu arada mercedes ve togg un batarya tedarikçisi farasis bi alt bilgi geçeyim dedim.
hybridler zaten karmaşık olan içten yanmalının sistemine birde elektriği karıştırarak bir kalem daha işleri sarpa sardırmak olarak görüyorum ancak plug in olanlarında biraz mantıklı seçenekler var hem şehir içinde ev elektriğiyle ucuz 50-80 km menzil veriyor elektrikli olarak hemde uzun yolda içten yanmalı kolaylığı...
manuel vites her zaman sade ve sorunsuzdur ancak vites seçeneklerini belli bilişim sistemlerine benzetmek gerekirse:
manuel vites-linux
çift kavrama-mac os
diğerleri-windows versiyonları
açıkçası araçla ilgili soru işaretlerim ortadan kalkıpta modele karar vermeden karavan modeli vs telaffuz etmemeye çalıştım ama bu araç ağırlığının %70 ini geçmeme olayına kesinlikle katılıyorum ayrıca teknik verilerin sınırını (katar ağırlığı, frenli-frensiz çeki ağırlığı) zorlamak şöyle dursun ben şanzımanın araç ağırlığıyla zorlanıp zorlanmamadığını gözlemlemeye çalışıyorum ki bu başlığın 30 sayfasını ilk mesajımı yazmadan hatmettim. onlar benim için sonraki safha