Niva Yükseltme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,499
Ynt: Niva Yükseltme

arkadaşlar öncelikle hepinizi selamlıyor, saygı ve sevgilerimi iletiyorum. ben off-road için bi niva alıp hazırlamaya karar verdim. hangi model ve motor seçimi yaparsam offroad için en iyi verimi alırım ve tabi ona göre de off road için modifikasyon yaptıracağım. Ayrıca sayın ustam yükseltme kiti haricinde off-road modifikasyonu için gereken malzemelerin hepsini sizin aracılığınızla temin edebilir miyim istisnasız ne istersem ya da ne gerekirse... Teşekkür ederim.!!!

Etiketler

niva modifiyesi için ne isterseniz mevcut yardımcı olurum

yasalğüç' Alıntı:
öncelikle herkese merhaba.bilgisi olan arkadaşlar ve ustalarıma bir sorum oluçak 2005 model niva sahibiym.rojinal lastiklerini çıkarıp ok 144 lastık takım ve yayların üst kısmına 6 cm get koyarak arçı yükselttik.aslında orjinallige önen veren birisim ama .önce vinç olunca .birde bende 100 kilo olunca araç biraz alçak kaldı ben zayıflaya madıgım için mecbur araçı yükseltmek zorunda kladım acaba bu tür işlem yaptıran arkadaşalrımız varmı veya ustam herhangi bir sıkıntı yaratırmı get ler.tavsiye ve önerileriniz içn şimdiden teşekkürler
...

yasalğüç' Alıntı:

getle yükseltmede bir cözüm getlerle birlikte yayların acılım mesafesini uzatırsanız cok sorun olmaz bunun içinde ön üst rotil altına 2,5cm barca arka amrtisörlerede birer eski amartisör halkası kaynattırın süspansiyon daha rahat calışır bu şekilde

reis28' Alıntı:
getle yükseltmede bir cözüm getlerle birlikte yayların acılım mesafesini uzatırsanız cok sorun olmaz bunun içinde ön üst rotil altına 2,5cm barca arka amrtisörlerede birer eski amartisör halkası kaynattırın süspansiyon daha rahat calışır bu şekilde
İLİGİNİZE TEŞEKÜR EDİYORUM.TANIŞMAK E GÖRÜŞMEK DİLEGİYLEE.

TÜM GEZENBİLİR AİLESİNE SELAMLAR SAYGILAR REİS 28 DURSUN USTAM LADA NİVA HASTASIYIM SİTEMİZDEN SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM GEZENBİLİR GERÇEKTEN BİR AİLE HERKEZ BİRBİRİYLE GÜZELLİKLERİ SORUNLARI ÇOĞU ŞEYİNİ PAYLAŞIYOR LADA NİVA KONUSUNDADA ÖZELLİKLE SİZE BAŞVURULUYOR BENİM HENÜZ BİR NİVAM YOK FAKAT ALLAH BÜYÜK İLK FIRSATTA ALMAYI İSTİYORUM VELHASIL KELAM O ZAMAN GELİRSE BENDE SİZİN KAFANIZI AGRITIRIM SİZİN VE DİĞER DOSTLARIN BİLGİLERİNDEN FAYDALANIRIZ İNŞALLAH ...

tatar_32' Alıntı:
TÜM GEZENBİLİR AİLESİNE SELAMLAR SAYGILAR REİS 28 DURSUN USTAM LADA NİVA HASTASIYIM SİTEMİZDEN SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM GEZENBİLİR GERÇEKTEN BİR AİLE HERKEZ BİRBİRİYLE GÜZELLİKLERİ SORUNLARI ÇOĞU ŞEYİNİ PAYLAŞIYOR LADA NİVA KONUSUNDADA ÖZELLİKLE SİZE BAŞVURULUYOR BENİM HENÜZ BİR NİVAM YOK FAKAT ALLAH BÜYÜK İLK FIRSATTA ALMAYI İSTİYORUM VELHASIL KELAM O ZAMAN GELİRSE BENDE SİZİN KAFANIZI AGRITIRIM SİZİN VE DİĞER DOSTLARIN BİLGİLERİNDEN FAYDALANIRIZ İNŞALLAH ...

aramıza hoş geldiniz umarım dilediginiz gibi bir araca sahip olursunuz. Bir hatırlatma yazı fonunuzu düzeltin formlarda büyük harf kullanmak bagırma anlamına geliyor bilginize

dursun ustama bana verdigi desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum sagolsun degerli bir insan ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.