Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,052

Etiketler

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

turkakreb' Alıntı:
ben demiştim patrollerin kıymete bindiğini ;D neyse şu seferihisar kavşağındaki aracı birde ben sorayımda sahibi iyice havaya girsin ;D ;D

Havaya girsinde, fiyatta fırlamasın soran çok diye sonra :D :D :D
Asıl kulağınız üstüne yatıp sabredin derim aranan numaralardan belki geri dönerler :smiley: :smiley: :smiley:

Tempus' Alıntı:
sonunda değeceğine inanıyorum tek dayanağım bu :smiley:

Benimki de beş aydır "toplanıyor" toplana toplana bir hal oldu :D :D :D Ben de sizin gibi "sonu iyi olacak" ümüdündeyim ama, yok yani hergün bir taraftan birşey çıkıyor...
Buna harcadığım paraya 1999 diesel Terrano alırdım herhalde :smiley:
C.C.

inşallah bitecek ve herkesin gözdesi olacak. maraşta aracı görmek ümidiyle Allah kolaylık versin.

bitecek bitecek biraz daha sabır, cumartesi şase meydandaydı ;D yakında motor vs. takılmaya başlanır. çok fena olacak çookk ;)

hepinize tekrar teşekkürler, motor boyandı şaseye monte edilicek, fotograf yükleyemedim :smiley:

harbiden usta sen ne sabırlı adamsın yaww ben şimdiye çatlardım .
işin sonu iyi olacağa benziyor bekleyip göreceğiz fotoğraf yokmu hiç.

motor.jpg

Maaşallah...

+1000 cc 'de pompanın hacminden gelir, etti 4300 cc.. ;D

mutluluklarla..Kürşat Kardeşim..

motor bloğunu ponpayı boyamak görüntüsü güzel ama suyu soğutursun bir şekilde blok ları nasıl soğutacaksın merak ettim doğrusu. sonuc itibariyle bu arac arazide yük sek devirlerde calışacak
bunun için bir calışmanız oldumu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR