Bu arada aracın tavan kaplaması Audi lerde kullanılan bir malzeme olucak, aracın orjinalinin kat kat iyisi taban yalıtım malzemeleri kaplanıyor. Motor şanzıman bölümlerinde çift kat yalıtım malzemesi kullanıyoruz. Tüm elektirik tesisatı elden geçti ve arabada klasik ampul hiç kalmayacak herşey led olucak. Gösterge aydınlatmaları iç aydınlatmalar hepsi Led 'e çevriliyor. Sadece kendi farları klasik kalıcak..
İyi günler
Sy Ergan
Aracı ilk aldığınız günden bu güne takip ediyorum,aracınız mükkemmel oldu,bütün problemlerin bittiğini gösteren fotografları gördük bundan sonra yürür halde görmek dileğiyle
Saygılar
Batuhan
İyi günler
Sy Ergan
Aracı ilk aldığınız günden bu güne takip ediyorum,aracınız mükkemmel oldu,bütün problemlerin bittiğini gösteren fotografları gördük bundan sonra yürür halde görmek dileğiyle
Saygılar
Batuhan
6 ay bu arabayla ormana girmem çizmem, sonrasında dediğiniz gibi koruyucu film çekip gireriz, sorun olmuyor çok kaliteli malzemeler var, görüntü değişmiyor. Ama birkaç ay hatta 6 ay boya iyice kemikleşmeden yapmamak lazım
6 ay bu arabayla ormana girmem çizmem, sonrasında dediğiniz gibi koruyucu film çekip gireriz, sorun olmuyor çok kaliteli malzemeler var, görüntü değişmiyor. Ama birkaç ay hatta 6 ay boya iyice kemikleşmeden yapmamak lazım
ismini bilmiyorum, ama bu koruyucu şeffaf kaplama malzeme markalarından bildik büyük markalar olmalı. Araç folyolarındada mesela 3M yaparsanız sökerken alta zarar vermiyor yada daha az zarar veriyor. Ama ucuz malzeme olursa alttan boyayıda sökerek çıkıyor.