kürşat,,şöyle bir araç var.yedek parça olarakmı kullanırsın,satın alıp yaparmısın bilmem.satılık..çoook uygun fiyata..ilgilenirsen fiyatını ve sahibinin telefonunu özelden atarım..motorunda biyel kolu kırmış galiba ,gerisi gördüğün gibi.
Bunları helezonluya çevirmek çok zor iş değil ama helezonluya çevirip büyük lastik takınca işleri çok ciddi yapmak lazım, yoksa arabayı yolda tutamazsınız. Bende o işlere hiç girmeyip biraz arazide aracın sert olmasını göze alıp orjinal makaslı yükseltme kiti getirdim. Çok daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca isterseniz direk SOA yapıp makasları aksların üstüne alıp amortisörleri uzatarak aracı çok kolay yükseltebilirsiniz.
Benim araç muhtemelen 10-15 gün sonra şekillenmiş olarak fotografları çıkar, boya aşaması başladı, motor toplandı şaseye yerleştiriliyor rekorlar yenileniyor vs
Sürekli gidip her detaylada uğraşmak istmeiyorum sıkılmaya başlıyorum 4-5 günde bir gidiyorum daha iyi oluyor.
makasları aksın üzerine almak kolayda amortisörleri nasıl uzatabiliriz... standart amortisörlere ek yapmak çok akıllı işi değil bence.. . herhangi bir kitin içinden ön arka uzun amortisör takımı almamız gerekecek o zaman değilmi? bu araca takılacak yükseltme kiti hangi marka
bir araç alacağız , satılacakmı satılmayacakmı diye düşünüyorum alacağım araç halen ilanda. içime şeytan girdi aracımı satar satmaz patrolü çekeceğim. kıymete binmiş hakikaten.