Sn. teodor; çekme karavanınız şimdiden hayırlı olsun. Bülent ustanın ellerine emenet ettiğiniz gezen evinize kısa zamanda kavuşup seyehatlara başlarsınız . Kimbilir Anadaluda bir yerlerde de karşılaşırız.
Esen kalın.
sayın "berkutay" "arikandali" "a.yılmaz"
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. umarım bir yerlerde karşılaşırız ve buradaki sanal birliktelik ve paylaşımlar bir şekilde gerçekliğe ve dostluğa bürünür.
"berkutay"a: size de kolay gelsin diyorum. evet haklısınız. bir çok açıkgöz mü desem ne desem bilemedim, hurda vasfındaki anlamsız şeyleri ilan sitelerinde tuhaf fiyatlarla satmaya kalkıyor. benim kızgınlığım artık acımaya dönüşmüş durumda. bu şark kurnazları çünkü acınacak haldeler bence. alem akılsız bi onlar akıllı sanki. karavanın tavanı deri veya vinleks gibi bir malzeme değil. zannedersem fotoğrafta öyle görünüyor. ama ben açıkça söylemek gerekirse karavanın şekline ve modeline vuruldum. üretim yılı 1979 ve o yılların tüm yuvarlak ve naif hatları kendisinde mevcut.
bülent usta'ya da buradan kolay gelsin demekten başka bir diyeceğim yok. keşke ankara'da olabilseydim de yapım aşamasına aktif olarak katılabilseydim. bu açıdan kendi karavanını yapabilen değerli karavan dostlarına büyük saygı duyuyor ve hatta onları kıskanıyorum.
sevgi ve saygı ile.
Merhabalar,
Sağlıklı günlerde kullanın... Geçen hafta sonu bülent ustanın yanındayım. Hem çalışmalarını hem de karavanı yakından görme fırsatım oldu. Ben de bir çekme karavan sahibi olarak, yollarda karavandaşlarımla karşılaşmayı umarım...
Arkadaşım hayırlı olsun karavanınız . Bende karavanı olmayan bir karavan sevdalısı olarak yakından takip ediyorum . Umarım bütçeme uygun bir karavan bulup alabilirim . Karavanınız çok güzel ve şirin . Mutlu tatiller dilerim
Sayın teodor. Çekme karavanınızın kullanımı yaklaşmakta. Hazırlıklar son hızla devam ediyor. Çok şık ve geniş olmuş. Sağlıklı ve güzel günlerde kullanmanız dileklerimi tekrar eder , huzurlu ve keyifli geziler dilerim. Bülent Usta, motorkaravandan sonra eski bir çekme karavanı tekrar modrenize etme işinide başarmışa benziyor. Ne dersiniz Çekme karavan imalatına da başlarmı?
Esen kalın.
Karavanınız hayırlı olsun gerçekten çok güzel görünüyor..Hele toplama sonrası daha da güzel olmuş çok iyi elden geçirilip çok iyi toparlanmış,yabancı kanallarda izlediğimiz auto repair programları gibi