Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...
Mirc zamanlarinda "BamBam" ile baslayan nick arayisim, ortalikta cok fazla bambam nicki olmasindan dolayi degisti.
ve
MDK oldu, o zamanlarda oynadigim en kral oyunlardan biriydi. Tomb Raider tarzinda daha az dusunmeye daha cok siddete ve oldurmeye dayali bi oyun tarziydi. MDK nin acilimida MAD DEATH KILLER seklindeydi. tam oyuna yakisan bir isimdi, ayni zamanda kahramanin adiydi.(yari-robot)
ve
son olarak ve kalici olarak (umarim) Nenmor.
Bunun hikayesi ise, icq zamaninda insanlarin numaralarini soyleyerek takildiklari zamanda, herkesten farkli olma arzumu bastirmak icin girdigim bi arayis sirasinda ortaya cikti. Yuzuklerin Efendisi serisini okumakla yetinmeyip sonrasinda kitabin oncesini, yazarin romani yaratim sirasini anlatan kitaplari filan da okumustum. Kitaplardan birinde, ELF ce diye bir dilin gercek oldugu ve adamin oturup gercekten bir dil yarattigindan bahsediyor ve arkasinda uc assagi bes yukari dilin yapisini ve duzenini anlatiyordu. Nenmor oradan gelmedir.
Oynadigim Masa ustu FRP lerde bana bi karakter ismi, guclu bir mage icin korkulucak bir isim.
ama ne beyaz olmaliydi, iyilik icinde bogulmami engellemek icin.
nede siyah olmaliydi, isime gelmeyen kotulukleri yapmami engellemek icin.
Boylece KIRMIZI oldu, SU oldu...
Nenmor = KARANLIK SU (sudan ne cikicagi belli olmaz, iyilikte gelebilir, kotulukte...)
demektir. ve ICQ (zamaninda) da, hotmailda, gmailde ve diger benzeri dunyaca unlu hic bir yerde benden baska Nenmor yoktur.
kisacasi tek denemede her yerde KENDI NICK ime ait seyleri alabildim.
Bi nevi, dunyada olmasada internette TEK oldum.! ve herhangi bi yerde gordugunuz Nenmor, %99 benimdir.
Ultima Online zamanlarinda, korkulan bir mage karakterede isim olarak kullanilmistir.