cemil cj 6' Alıntı:ersan bey merhaba gezi yokmu unutunuz herhalde gezileri ferozacılar kahvaltıyla kaldı,
forester' Alıntı:Cemil Bey,
Merhabalar, Tayfun Bey kamplı bir gezi için defalarca çağrı yaptı, hatta Tayfun Bey'de, bende açık tarihli gezi programına imza attık ama arkadaşlardan bir ses çıkmadı.
Saygılar
Ersan
merhaba ismail ben cj yle herpazar çıkıyorum karaburuna ama ferozacılar herhalde farklı yerlerde bizim feroza her hafta lüleburgazda gerçi ferozacılar yoğun adamlar pazar bile çalışıyorlar.forzaferoza' Alıntı:Cemil abi çok haklısın,bir kahvaltı ile yetindik kamplı gezide pek fazla rağbet görmedi
bari bir kısa koşu yapalım,bir yerlerde arazi olalım abi ne dersin
ersan bey karaburunda baya derin orman var biz genelde hep orda gezeriz limandada biz ait bir küçük kulubemiz var genelde hafta sonları orada oluyoruz uğrarsanız telefonum 05325147242 beklerim ersan beyforester' Alıntı:Cemil Bey,
Karaburun bana çok yakın, eskiden haftada bir giderdim balık yemeye, bir iki kere gittim Feroza ile ama öyle pek gezecek yerleri keşfedemedim, yolunuz Hadımköy'den geçerek gidiyorsanız Karaburun'a banada uğrayın, beraber gideriz.
Ersan