Neden Feroza ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,430
Ynt: Neden Feroza ?

Cemil Bey,

Merhabalar, Tayfun Bey kamplı bir gezi için defalarca çağrı yaptı, hatta Tayfun Bey'de, bende açık tarihli gezi programına imza attık ama arkadaşlardan bir ses çıkmadı.

Saygılar

Ersan

Etiketler

cemil cj 6' Alıntı:
ersan bey merhaba gezi yokmu unutunuz herhalde gezileri ferozacılar kahvaltıyla kaldı, ;)

Cemil abi çok haklısın,bir kahvaltı ile yetindik kamplı gezide pek fazla rağbet görmedi :(
bari bir kısa koşu yapalım,bir yerlerde arazi olalım abi ne dersin

forester' Alıntı:
Cemil Bey,

Merhabalar, Tayfun Bey kamplı bir gezi için defalarca çağrı yaptı, hatta Tayfun Bey'de, bende açık tarihli gezi programına imza attık ama arkadaşlardan bir ses çıkmadı.

Saygılar

Ersan

Merhabalar Ersan bey,kamplı gezi işini bir daha ele alalım ne dersiniz ?
ee havalar da ısındı artık

forzaferoza' Alıntı:
Cemil abi çok haklısın,bir kahvaltı ile yetindik kamplı gezide pek fazla rağbet görmedi :(
bari bir kısa koşu yapalım,bir yerlerde arazi olalım abi ne dersin
merhaba ismail ben cj yle herpazar çıkıyorum karaburuna ama ferozacılar herhalde farklı yerlerde bizim feroza her hafta lüleburgazda gerçi ferozacılar yoğun adamlar pazar bile çalışıyorlar. :D :D :D

Hayırlı olsun Cemil abi siz yazlık sezonounu açmşsınız Fero ile beraber :D :D ;)
abi bu arada LR ne durumda ? sabırsızlanıyoruz pistlerde görmeye.

Cemil Bey,

Karaburun bana çok yakın, eskiden haftada bir giderdim balık yemeye, bir iki kere gittim Feroza ile ama öyle pek gezecek yerleri keşfedemedim, yolunuz Hadımköy'den geçerek gidiyorsanız Karaburun'a banada uğrayın, beraber gideriz.

Ersan

ismail feroyu göremiyorum o çok yoğun birtek resimlerini görüyorum turnalarla lr başladık kaportacı uğraşıyor yavaş yavaş uğramıyorsun biz tek araç gidiyoruz eşlik eden yok kimi ararsak ya düğünü var yada ot biçicek çifliğinde, :D :D :D

forester' Alıntı:
Cemil Bey,

Karaburun bana çok yakın, eskiden haftada bir giderdim balık yemeye, bir iki kere gittim Feroza ile ama öyle pek gezecek yerleri keşfedemedim, yolunuz Hadımköy'den geçerek gidiyorsanız Karaburun'a banada uğrayın, beraber gideriz.

Ersan
ersan bey karaburunda baya derin orman var biz genelde hep orda gezeriz limandada biz ait bir küçük kulubemiz var genelde hafta sonları orada oluyoruz uğrarsanız telefonum 05325147242 beklerim ersan bey

Merhaba Degerli dostlarim.

Bu hafta sonu acikogretim sinavi var. maalesef karaburun organizasyonuna katilamiyacam. gecen pazar anneler gunu bu cumartesi ve pazar sinav ooffffff diyom yaaaa. neyse ileriki hafta sonun icin kendimi birakayim. olurda karaburuna intikal ederseniz simdiden bol eglenceler dilerim.

Turgut

Tayfun beyciiim,

iyi dilekleriniz icin tesekkurler . en yakin zamanda bir araya gelme umidiyle.

saygilarimla

Tge

Evet dostlar rıdvan ustam benim araçla uğraşmaya devam ediyor.
eski hali

8xsu84.jpg

son hali

29denu0.jpg

10rra12.jpg

29ehzid.jpg

xndahg.jpg

Neden Feroza ??
birçok cevabı olan bir soru !

-Dayanıklı bir yük taşıyıcı mesela ;D

D (15).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri