Neden Feroza ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,430
Ynt: Neden Feroza ?

Teşekkürler Cevdet Beycim. O onur bize ait.Aslında yazdıktan sonra daha birçok güzel ve anlamlı fotoğraf olduğunu farkettim ama... :(
Ferozalarımızı ve dostlarımızı seviyoruz. Dostlukla kalınız. :D

Saygılarımla

Tayfun Sözer

Etiketler

Herkeze merhaba,

Ben bu basligi neden farkedemedim anlamis degilim. her neyse Tayfun beycigim hakikaten ARGE super olmus. FEROZA ancak bu kadar anlatilabilr. isin tuhaf yani ise FEROZA larindan soguyan arkadaslar icinde bir bypass olur. ASK tazelemek buna denir iste.
emeginize saglik.

Turgut

Tayfun abi eline emeğine sağlık.Ferozalarımızı çok güzel anlatmışsınız.

Düşündürücü :smiley:

1zbvrc7.jpg

İyi bir yüzücü :smiley:

ameddw.jpg

İyi bir hocası olan :smiley::smiley:

10qwh1d.jpg

Cemal baskanim,

Hoca konusu cok onemli ....Hocasiz asla diyom baska bisey demiyom. cok yasa HOCA . ;D ;D ;D

Tge

Tayfun bey foto ve bilgilendirme için teşekkürler kafalarında soru işareti olan arkadaşların, işina yarayacak bir çalışma. Selamlar

Ben Feroza'nın tipini, sağlam oluşunu ve bu sefer kesin dağıldı dediğim her seferinde eve geri getirişini seviyorum

boncuk11-5-10.jpg

Ben de Ersan beyin aracındaki
vinç ve hava filtresine ve araca güzel montajına bayılıyorum :smiley:)))

Arkadaşlar,

Sepetin güzel yanı 4 kişilik kamp malzemesini koyabiliyorsunuz, kötü tarafı ise yazın sıcaklarda üsteki sunrufu çıkartıp kenara koyamıyorsunuz. Sepetin paslanmazdan yapılması tabikide mümkündür ama bunda amaç parlak olmasımıdır görüntü açısından yoksa korozyona karşı dayanımımıdır? Korozyon içinse epoksi veya elektro statik toz boya ile boyamakta çok uzun ömür sağlıyor.

Saygılar

Ersan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri