Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,770
Ynt: Neden Dacia Duster?

[attachment=1]

Resim 002.jpg

Etiketler

Bu macera paketi benim de hoşuma gitti ayrıca çamurlukların çizilmesinide önler gibi duruyor. beyaza da iyi yakışmış beni mi düşünmüşler acaba..

kahraman1520' Alıntı:
Hafta sonu otobanda bir BMWx6 gördüm hele o lastik çapı neydi kaçlık tahmin bile edemiyorum. Dusterimi bir x6 geçti birde jeep ti ama arkası suv şeklinde değildi köşeliydi çok tırmalattım rampada ikisinede gurur yaptılar ama hakkını vereyim geçtiler beni.[attachment=1]

Hız yapmak herkes için iyi birşey değil aman dikkat Mustafa Bey ;)

umiterkan' Alıntı:
Hız yapmak herkes için iyi birşey değil aman dikkat Mustafa Bey ;)
[/quote

Hızın iyi bir şey olmadığını biliyorum ama özellikle yüksek fiyata araç almış kişilerin kendi egolarını tatmin etmek için Ben kendilerini geçince özellikle hızlarını artırıyorlar o zaman şeytana uyuyorum .Kendimi frenlemem lazım. Qaşkayi otobanda yürüyor gibi gidiyor alanlar hep benzinli mi alıyor nedir .

[attachment=1] Konuyu inceleyenler çoğalmış demekki duster ilgiyi üzerinde toplamaya devam ediyor. Yakıt durumu olarakta ortalama saatte 135-140 km klima full açık araçta 4 kişi vardı bagaj boş sayılırdı 212 krş yaktı km de bilgi vermek için yazdım. araç max hız olarakta 180 yapacak kapasitede direksiyonda titreme yok sağa sola yalpa yapma yok. araç içinde hızı hissetmiyorsunuz. 165 km hızda motor sesi artıyor.

mk.jpg

XVET' Alıntı:
kullanmadan kullanmaya değişir 220 bin km de turbosu ve enjektorlerı saglam ve tıkır tıkır işleyen kango bılıyorum ama ucuz olsun dıye kacak mazot alıp dızelı tuplu gıbı kullanırsan 100 bınde bıle turboyu enjektorlerı bozarsın

Dediğiniz olayda çok haklısınız.Herşeyde mutlaka istisnalar vardır. Benim eleştiri olarak yazdıklarımdada istisna ve yanlışlık mutlaka vardır. Ama hayatımdaucuz mazotlu araba kullanmadım. Lpg ise üniversite öğrenciliğimde bile farklı bir memlekette okumama rağmen 3 yılıı benzinli araç kullandım.(Cebimde para kalmamasına rağmen lpg takmadım lüks araçlarda değildi 10-12 liralık araçtı arabam.)

alpinone' Alıntı:
Dediğiniz olayda çok haklısınız.Herşeyde mutlaka istisnalar vardır. Benim eleştiri olarak yazdıklarımdada istisna ve yanlışlık mutlaka vardır. Ama hayatımdaucuz mazotlu araba kullanmadım. Lpg ise üniversite öğrenciliğimde bile farklı bir memlekette okumama rağmen 3 yılıı benzinli araç kullandım.(Cebimde para kalmamasına rağmen lpg takmadım lüks araçlarda değildi 10-12 liralık araçtı arabam.)

Araç ne olursa olsun, lpg tırt..Arkadaşım gözü gibi baktığı arabasına sıralı lpg yaptırdı ki tv 'lerde reklam veren yerlerden birine, aracın motoru yalan oldu, çocuk soğudu arabadan ve sonra sattı..

SERKANEFE' Alıntı:
Araç ne olursa olsun, lpg tırt..Arkadaşım gözü gibi baktığı arabasına sıralı lpg yaptırdı ki tv 'lerde reklam veren yerlerden birine, aracın motoru yalan oldu, çocuk soğudu arabadan ve sonra sattı..

LPG markası ne olursa olsun, LPG takılan yer ve ustası çok önemli. Eğer yer ve usta iyi değil ise birçok problem çıkabiliyor ve insanlar araçlarından soğuyabiliyor.

Hızın iyi bir şey olmadığını biliyorum ama özellikle yüksek fiyata araç almış kişilerin kendi egolarını tatmin etmek için Ben kendilerini geçince özellikle hızlarını artırıyorlar o zaman şeytana uyuyorum .Kendimi frenlemem lazım. Qaşkayi otobanda yürüyor gibi gidiyor alanlar hep benzinli mi alıyor nedir .
[/quote]

Aynen öyle 2 Qaşkayi izmir yolunda sırt sırta vermiş gidiyordu ben yanlarından hızlıca geçince, sanırım biraz gaza geldiler biride bayan hea :smiley: diğeride aile babası çocugu filan vardı, manisa yolunda gelirken 130 ile girdiğim virajlardan tırstığım için yavaşladığımda bana yetiştiler yolları biliyorlardı, sonra bi Qaşkayi önümde diğeri arkamda basa basa susurluğa kadar 3 araba beraber geldik :smiley:

Aynen öyle 2 Qaşkayi izmir yolunda sırt sırta vermiş gidiyordu ben yanlarından hızlıca geçince, sanırım biraz gaza geldiler biride bayan hea :smiley: diğeride aile babası çocugu filan vardı, manisa yolunda gelirken 130 ile girdiğim virajlardan tırstığım için yavaşladığımda bana yetiştiler yolları biliyorlardı, sonra bi Qaşkayi önümde diğeri arkamda basa basa susurluğa kadar 3 araba beraber geldik :smiley:
[/quote]

Sayın arkadaşlar, "Hayat kısa, değmez hıza!" Lütfen gaza, maza gelmeyin! Altınızdaki araba yüksek sürat için yapılmamış. Bir kaç kaza atlatmış biri olarak :( söylüyorum; en sağdan tın tın gitmek biraz zaman alabilir ama, gideceğiniz yere daha güvenli gidersiniz. :smiley:

Saygılar, Mesut.

Dün ikincisi gerçekleştirilen 2000 Dacia araç ve 7500 kişinin katıldığı 2010 Büyük Dacia Pikniği yapıldı

Ayrıntılı resim ve video için: http://www.grandpiqueniquedacia.com/

dacia1.jpg

dacia2.jpg

dacia3.jpg

dacia4.jpg

dacia5.jpg

dacia6.jpg

dacia7.jpg

Güncel bir Duster videosu

http://www.youtube.com/watch?v=QgKhLi7a1f4

link:?ww.youtube.com/watch?v=QgKhLi7a1f4

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,705
Kaydolan Son Üyemiz
fayda70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR