kahraman1520
Kamp I
Ynt: Neden Dacia Duster?
[attachment=1]
[attachment=1]
kahraman1520' Alıntı:Hafta sonu otobanda bir BMWx6 gördüm hele o lastik çapı neydi kaçlık tahmin bile edemiyorum. Dusterimi bir x6 geçti birde jeep ti ama arkası suv şeklinde değildi köşeliydi çok tırmalattım rampada ikisinede gurur yaptılar ama hakkını vereyim geçtiler beni.[attachment=1]
umiterkan' Alıntı:Hız yapmak herkes için iyi birşey değil aman dikkat Mustafa Bey
[/quote
Hızın iyi bir şey olmadığını biliyorum ama özellikle yüksek fiyata araç almış kişilerin kendi egolarını tatmin etmek için Ben kendilerini geçince özellikle hızlarını artırıyorlar o zaman şeytana uyuyorum .Kendimi frenlemem lazım. Qaşkayi otobanda yürüyor gibi gidiyor alanlar hep benzinli mi alıyor nedir .
XVET' Alıntı:kullanmadan kullanmaya değişir 220 bin km de turbosu ve enjektorlerı saglam ve tıkır tıkır işleyen kango bılıyorum ama ucuz olsun dıye kacak mazot alıp dızelı tuplu gıbı kullanırsan 100 bınde bıle turboyu enjektorlerı bozarsın
alpinone' Alıntı:Dediğiniz olayda çok haklısınız.Herşeyde mutlaka istisnalar vardır. Benim eleştiri olarak yazdıklarımdada istisna ve yanlışlık mutlaka vardır. Ama hayatımdaucuz mazotlu araba kullanmadım. Lpg ise üniversite öğrenciliğimde bile farklı bir memlekette okumama rağmen 3 yılıı benzinli araç kullandım.(Cebimde para kalmamasına rağmen lpg takmadım lüks araçlarda değildi 10-12 liralık araçtı arabam.)
SERKANEFE' Alıntı:Araç ne olursa olsun, lpg tırt..Arkadaşım gözü gibi baktığı arabasına sıralı lpg yaptırdı ki tv 'lerde reklam veren yerlerden birine, aracın motoru yalan oldu, çocuk soğudu arabadan ve sonra sattı..
umiterkan' Alıntı:Duster kardeşliği
![]()
Belki bu pazarki dacia pikniğinde duster sahibi arkadaşlarda gelirde bizde böyle bir görüntü veririz..