Sonunda Duster ailesine katıldık.İsterseniz bu aileye katılma nedenlerimizi kısaca anlatayım.
1.Gerçekten mükemmel dış görünüş.Arabanın neresinden bakarsanız bakın inanılmaz bir görsellik
sunuyor.(Kaslı yapı,erkeksi duruş,şehir içi kullanımda da gayet modern bir hava)
2.Bu tarz bir araç için mükemmel yakıt sarfiyatı.(Bundan önceki aracımız Ford Rangerdı ve bu konuda
bihayli ağzımız yanmıştı.)
3.Geniş iç hacim.Geniş bagaj kapasitesi.(Mandalina bahçesi olan biri olarak oldukça önemli)
4.Düşük vergi.
5.Yedek parça konusunda her açıdan sorunsuzluk.
6.Servis maliyetlerinin düşüklüğü ve servis ağının Türkiye çapındaki yaygınlığı.
7.Bahçe koşullarında da şehir içi şartlarda da ihtiyacımızı karşılayabilme yeterliliği.(Kuşadası'nda
mandalina bahçesi olan biri olarak ikisinin de önemi malum.
Bu kriterleri baz alarak mükemmel bir seçim yaptığımızı her geçen gün daha iyi anlıyorum.Buradaki arkadaşların yazılarından ve görüşlerinden de bunu bir kez daha anladım.Hepsine teşekkür ediyorum.
Şimdi aracımız Laureate 1.5 dci 85 bg versiyonun full olanı platin gri(Babam araba senin istediğin oldu renk benim istediğim olacak dedi.Henüz bu rengi birebir görme fırsatım olmadı.Araç da Bursa'dan salı günü gelecek.Aydın bayide platin gri yoktu.Ben de işim dolayısıyla izmit'e döndüm.Dolayısıyla aracı göremedim ve yaza kadar da göremeyeceğim.Tabi bi şekilde mayısta gidip arabayla buraya dönmezsem
Umarım renk seçimi de iyi olmuştur.Çünkü burada da hala bu rengi göremedim.)
Sonuç olarak bir kaç sorum olacak.(Kişisel görüşleri istiyorum daha doğrusu)
1.Ses sistemi Fatih Altaylı'nın dediği kadar kötü mü yada vasat mı ?
2.Platin grinin araca ne kadar yakıştığı.(Malum beyaz renk fenomeninin yanındaki durumu ne
3.ESP nin bu araca taktırılıp taktırılamayacağı.
4.İç dizaynın denildiği kadar göze batıp batmadığı ?