para benim değil mi arkadaşlar
harcayacak yer bulamıyorum
canım gidip tenekeye 68 bin lira vermek istedi
psikolojik sorunlarım var
kendimi böyle ifade ediyorum hayata karşı
......
gibi sebeplerle 2016 model 4x4 duster aldım ve kullanıyorum, 7 ayda 20.000 km yol yaptım, arazi (kaba kum ve çamur) -asfalt-şehir içi-dışı...
yeni bakıma girdim 504 lira 9 taksitte ödedim
daha arabadan tık ses gelmedi, maşallahı var, üstelik chip yaptırdım, 141 beygir net güç üretiyor ve 317 Nm tork var
nal toplatıyorum bir çok araca, hele rampalarda
bana kalırsa burada ki bazı arkadaşların açlıktan ağızları kokmuş vaziyette, lada alacak paraları yok, hayallerinde bir 4x4 var ve alamıyorlar, bu sebepten çeşitli bahanelerle sağa sola saldırıyorlar
inanın sadece dustera laf etmiyor bu kardeşlerimiz, yeni ergenler, bunlar cherooke sitesinde onlara laf atıyorlar, lada sitesinde onlara bulaşıyorlar, suzuki sitesinde onlara laf atıyorlar
bakın bu dediğimin bilimsel kanıtları vardır, şaka değil
arkadaşlar bu tarz kişilere cevap verip mutlu etmeyin, çünkü onların zekaları o kadar ileri ki, bizim yerimize de düşünüp karar veriyorlar, ama o kadar ileri zekaya sahipler ki, bizim gibi gerizekalıları ikna etmeye ve paramızın cebimizde kalmasına uğraşıyorlar
yazık bunlara,
bizler, yani bir grup gerizekalı, yediğimiz kazıkla oturalım, bu arkadaşlara da tavsiyem, kesinlikle bizimle zaman kaybetmesinler, mümkün olan en kısa zamanda kendi seviyelerine uygun kişilerle muhabbet edip iletişime geçsinler